ŠTA RADIŠ?

PRESTANI, DA TE NE BIH IŠAMARAO! Zbog devojke PRETI srpskom MMA borcu, a zbog ovog odgovora se svi SMEJU!

Autor Marina Periškić

Uroš Medić dobio je pretnje na društvenim mrežama zbog zauzete devojke.

Izvor: YouTube/MMA Junkie

Srpski MMA borac Uroš Medić podelio je na svom Tviter nalogu poruku koji je dobio od nezadovoljnog fana. Popularni "Doktor" je na društvenim mrežama izgleda "lajkovao" fotografije zauzete devojke, pa mu je njen dečko na tome žestoko zamerio i zbog toga mu je pisao. Pokazao je celom svetu i šta mu je odgovorio.

Medić je dobio preteću poruku na svom Instagram nalogu. "Hej ti ružni, prestani da lajkuješ mojoj devojci slike ili ću da te išamaram, pa da ti otpadne i to malo kose što imaš", napisala je nepoznata osoba direktno Mediću. Potom je usleo miran odgovor srpskog MMA borca koji je odlučio da se našali sa njim "Sada je to naša devojka", odgovorio je Uroš. Dobio je veliki broj komentara na to, uglavnom pozitivnih, pošto su mnogi oduševljeni njegovim odgovorom.

Inače, Uroš "Doktor" Medić sada ima skor 3-1 u najjačoj organizaciji na svetu, a u oktagon se vratio nakon punih 14 meseci. Prethodni put se pod okriljem UFC borio u maju 2022. godine, a nakon toga je doživeo neugodnu povredu šake zbog koje je morao da napravi dugu pauzu. U međuvremenu je promenio kategoriju i sada se bori protiv težih rivala nego pre povrede koju je zadobio tokom sparinga.

 BONUS VIDEO: