Tuga!

BRAZILSKI SPORTISTA (34) PREMINUO DOK JE ČEKAO OPERACIJU! Za opaku bolest saznao zbog devojke!

Autor Dušan Ninković

Bodibilder i lični trener Kristijan Anes preminuo nakon velikih zdravstvenih problema.

Izvor: Instagram/treinador_cristhianannes/printscreen

Strašne vesti stižu iz Brazila - preminuo je Kristijan Anes (34), bodibilder i fitnes trener, "brazilski Hulk". Nekadašnji sportista rođen je sa samo jednim bubregom i već mesecima bio je na listi čekanja za operaciju. Tokom jedne rutinske kontrole, na jkoju je otišao kako bi svojoj devojci pokazao da vađenje krvi nije ništa strašno, Kristijan je saznao da njegov jedini bubreg otkazuje i da ga čeka borba za život.

Ubrzo se našao na spisku pacijenata koji čekaju transpalntaciju, ali operaciju nije dočekao. Preminuo je nekoliko nedelja pre operacije koja je trebalo da mu spase život, a nekoliko meseci nakon što je ušao u proces za dobijanje novog organa. Ovo su Kristijan i njegova devojka Vana:

Zbgo svoje karijere u bodibildingu, atraktivngo izgleda i instrukcija koje je delio sa pratiocima na društvenim mrežama, Kristijan je bio veoma popularan u rodnoj zemlji. Njegov Instagram nalog pratilo je preko 40 hiljada ljudi, koji su mogli da ga angažuju i kao ličnog trenera, odnosno savetnika kada je reč o ishrani i treninzima.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: