Ostali sportovi

KAKAV DERBI SUPERLIGE, DRAMA DO SAMOG KRAJA: Ovo bi moglo da reši pitanje šampiona, crveno-beli su preživeli!

Autor Nikola Lalović

Vojvodina je uspela da ne primi gol u poslednjem napadu koji je imala Metaloplastika i sa remijem su verovatno obezbedili prvo mesto na tabeli.

Izvor: MN Press

U isto vreme kada smo gledali dramu u finalu kupa za rukometašice u kome je Crvena zvezda stigla do prvog trofeja u istoriji kluba, videli smo i dramatičan meč u derbiju Super rukometne lige za rukometaše. Metaloplastika i Vojvodina su u prepunoj hali "Zorka" odigrali 29:29 i tako će najverovatnije crveno-beli tim u plejof otići sa prednošću i prvim mestom. 

Fantastični Darko Arsić je držao ceo meč Metaloplastiku u životu i u prednosti pošto je meč na kraju završio sa 16 odbrana, dok su Andrej Trnavac i Fran Lučin na golu Vojvodine imali zajedno osam uspešnih intervencija. 

Mladi reprezentativac Srbije Mateja Dodić je briljirao takođe sa sedam golova iz sedam pokušaja, iskusni Vojislav Brajović je takođe sedam puta pogađao gol rivala, a Domagoj Alilović je dao šest golova. Sa druge strane Petar Đorđić se propisno ispromašivao ali je dao šest golova. Baris Puhovski i Bojan Rađenović su postigli po pet, a Luka Rogan je dao četiri. 

Izvor: MN Press

U ostalim mečevima kola Partizan je savladao Radnički Kragujevac 38:26, Dinamo iz Pančeva je u Kaću pobedio Jugović 26:21, Crvena zvezda je na Ubu bila bolja 41:36, Obilić je poslao Proleter u drugu ligu pobediom 36:29, a Dubočića je dobila Vranje 25:23. Evo i tabele sedam kola pre kraja:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: