Strašno

JEZIVI DETALJI SMRTI SRPSKOG ŠAMPIONA (23): Napadač mu zario nož u srce, pa pobegao!

Autor Nikola Lalović

Reprezentativac Srbije u MMA Stefan Savić preminuo je u nedelju ujutru nakon ubadanja u noći između subote i nedelje.

Izvor: Instagram/mma_institut/Screenshot

U nedelju ujutru je tragično preminuo Stefan Savić, reprezentativac Srbije u borilački sportovima. Osvajač bronze na Evropskom prvenstvu u MMA iz novembra 2023. godine je žrtva napada koji se desio u noći između subote i nedelje u centru Beograda. Na uglu Dunavske i Dobračine Savić je nađen sa ubodnom ranom. 

Kurir je izvestio da je po svedočenju jednog od očevidaca preminulog Savića napadač je ubo u predelu srca i zatim nastavio i ubo još jednu osobu u blizini. 

"Sumnja se da je nepoznati napadač prišao Stefanu i da je ubrzo došlo do sukoba koji se kobno završio, s obzirom da je ubica zario nož mladiću kod srca, tačnije ispod pazuha. Sve se dogodilo nasred ulice. Mladić je pao na pod, a napadač je pobegao u nepoznatom pravcu, a neko od prolaznika pozvao je Hitnu pomoć koja je ubrzo zbrinula. Mnogo je krvario i nažalost u Urgentnom centru u Beogradu je podlegao povredama i pored svih napora lekara", naveo je izvor "Kurira". Pogledajte slike sa lica mesta: 

Srpski borac se godinama bavio MMA i od 14. godine je trenirao ovaj sport, a on nije bio jedina žrtva te večeri.  "Navodno, samo nekoliko minuta kasnije nepoznata osoba nožem je izbola S. M. (32) i to u predelu butine i pazuha. Policija i Hitna pomoć zatekla je povređenog muškarca kako krvav sedi u automobilu", naveo je izvor Kurira. 

(MONDO, Kurir, N.L.)

BONUS VIDEO: