Ostali sportovi

DOPINGOVANI ITALIJAN ZAPALIO INSTAGRAM: Ljubi lepu pevačicu, a oboje potpuno goli! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

bivši Moto GP vozač andrea Janone proslavio povratak na stazu.

Izvor: Instagram/elodie/printscreen

Svojevremeno jedan najtalentovanijih motociklista na svetu, italijanski Moto GP vozač Andrea Janone (34) nedavno se vratio na stazu nakon dugogodišnje suspenzije koju je odraživao. "Manijak" je bio suspendovan na četiri godine zbog dopinga tokom 2019. godine, a sada je nastazi u Superbajk šampionatu. Povratak na stazu obeležio je i na neobičan način - golom fotografijom u zagrljaju svoje takođe gole devojke, italijanske glumice i pevačice Elodi.

Janone je svojevremeno pao na doping testu i dobio četiri godine suspenzije, iako se pravdao da je u Maleziji jeo kontaminirano meso i da se na taj način "zarazio". Po njegovim rečima, nije postojao nikakav razlog da se dopinguje, ali Svetska antidoping agencija nije imala sluha za njegove izgovore.

Počele su da teku četiri duge godine za momka rođenog na italijanskoj obali Jadranskog mora, ali sada je kraj. Janone ponovo može da vozi, a devojka Elodi tu je da mu pruži najveću podršku. Njih dvoje su zapalili Instagram fotografijom iz bazena na kojoj se vidi da nemaju nijedan komad odeće na sebi, ali su kadrovi takvi da su im prekriveni svi intimni delovi tela. 

Janone je svojevremeno nastupao u Moto 3 klasi pet godina, zatim u tri sezone u Moto 2 klasi tri puta završavao kao treći u generalnom plasmanu, a na kraju je dobio priliku da se takmiči i protiv najboljih. bilo je i onih koji su predviđali da će Italijan uspeti da se umeša u borbu za titulu protiv Valentina Rosija i Marka Markeza, ali se to nije desilo.

Tokom sedam godina u Moto GP kategoriji uspeo je da pobedi na jednoj trci, da se 11 puta nađe na podijumu, dvap uta osvoji pol-poziciju i tri puta izveze najbrži krug. Ukupno je osvojio 705 poena, a 2015. godine završio je kao peti u generalnom paslamu i to mu je najveći uspeh u karijeri.

Inače, njegova izabranica Elodi izuzetno je popularna u Italiji. Na društvenoj mreži Instagram pratio je 3,5 miliona fanova, a objava na kojoj su goli sakupila je gotovo 600.000 lajkova. Takođe, tu je i preko 10.000 komenatara na računa Andree Janonea i njegove devojke. Pogledajte kako izgleda italijanska pevačica:

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO:

Tagovi