Ostali sportovi

TRAGEDIJA, MMA BORAC (17) PREMINUO NA TURNIRU! Pojavio se uznemirujući snimak, samo je pao!

Autor Nemanja Stanojčić

Mladi MMA borac Kanat Ahunov (17) preminuo je usred borbe na turniru u Kazahstanu...

Izvor: Youtube/MANGYSTAU INFO PRESS/Printscreen

Tragedija usred turnira, MMA borac Kanat Ahunov (17) preminuo je usred borbe. U jednom momentu dobio je udarac nogom u predelu stomaka, pao je na zemlju i počeo da se trese. Sudija mu je odmah ukazao pomoć, prišlo je još ljudi da mu pomogne, ali mu nažalost nije bilo spasa.

Da li je taj udarac prouzrokovao tragičan kraj ili nešto drugo, još uvek nije poznato. "Sa velikom tugom informišemo javnost da je jedan takmičar (17) preminuo. Ukazana mu je prva pomoć, došla je i Hitna pomoć, ali je preminuo", navodi se na početku saopštenja.

Pojavile su se razne spekulacije, poput onih da je imao zdravstvene probleme. "Pred početak turnira je njegov trener podneo prijavu i izveštaj lekara koji je pokazao da je spreman za takmičenje. Sve što se dogodilo nas je šokiralo. Istraga je pokrenuta i istražuju se sve okolnosti. Želimo još jednom da uputimo saučešće porodici i prijateljima", piše u saopštenju. Isplivao je i snimak, upozoravamo da je uznemirujući:

MMA borac preminuo u Kazahstanu
Izvor: YouTube/ MANGYSTAU INFO PRESS

Turnir se održavao u Kazahstanu i učestvovalo je preko 300 takmičara. U pitanju je bila mešavina borilačkih sportova u punom kontaktu, dozvoljeno je korišćenje i ruku i nogu.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: