Ostali sportovi

PARTIZAN NAPADA TITULU, DOVELI BOMBARDERA: Dao 188 golova, pa potpisao za crno-bele!

Autor Nikola Lalović

Partizan očigledno hoće da napadne trofeje naredne godine!

Izvor: MN Press

Najavio je trener Đorđe Ćirković u velikom intervjuu za MONDO da će Partizan zadržati sadašnji tim, osim naravno Uroša Kojadinovićai to je urađeno! Ugovore su do 2026. godine produžili oni najiskusniji i najbolji igrači iz prošle sezone Mladen Šotić, Ivan Mićić i Nemanja Obradović. 

Od ranije se zna da u ekipi ostaje Nikola Zečević, talenti poput Nemanje Peštića su svakako tu i nisu planirali ni da odlaze, a sada se krenulo i sa pojačajima. Iz Vranja je stigao jedan od najboljih strelaca domaće lige u prošloj sezoni Marko Vasić. On će biti pojačanje na desnom krilu i u sezoni za nama je dao čak 188 golova. Pre Partizana igrao je za Proleter i Vojvodinu, a bio je najbolji igrač Vranja u sezoni u kojoj su nekako uspeli da se izbore za opstanak. 

Za to vreme i Crveena zvezda je krenula da pravi tim za narednu godinu, pa će u tim stići Nemanja Momčilović i Aleksa Skuban iz Jugovića, dvojica najboljih igrača tima iz Kaća. Ipak otišao je mladi Dušan Šmigić koji je nezadovoljan minutaćom, a Uroš Kolundžić je pojačao Dinamo iz Pančeva.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: