Srbija sve bliža prvoj medalji u Parizu: Strahinja mnoge iznenadio, ruši sve pred sobom!

Velika pobeda Strahinje Bunčića koji je i drugu borbu na Olimpijskim igrama dobio 1:0.

Eurosport/Screenshot

Srpski džudista Strahinja Bunčić plasirao se u četvrtfinale Olimpijskih igara u Parizu pošto je sada pobedio i italijanskog takmičara Matea Pirasa, gotovo na identičan način kao što je bio bolji od Jašara Nadžafova nešto ranije. Pobedom od 1:0, Strahinja je na svom debiju na Olimpijskim igrama vrlo blizu medalje, sada je među osam najboljih.

Za plasman u polufinale, Strahinja Bunčić će se boriti protiv Denisa Vierijua iz Moldavije, a taj meč trebalo bi da bude na programu oko 13 časova. Nije fiksno vreme pošto je "živ" program i organizatori ne mogu da daju tačan termin.

Ukoliko ne pobedi Vierijua, važno je reći da će Strahinja biti u repersažu od 16 časova. Upravo tada su i finalne borbe.

Srbiju je u džudou prvog dana predstavljala Milica Nikolić koja je zaustavljena u osmini finala protiv Laure Martinez Abelende.

Strahinja Bunčić je inače takmičar džudo kluba Crvena zvezda i rođen je 1996. godine u Banjaluci. Ovo mu je debitantski nastup na Olimpijskim igrama.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"NOLE MORA DA PROMENI JEDNU STVAR PRED OLIMPIJSKE IGRE" Teniski analitičar: Protiv onakvog Alkaraza NIJE IMAO NIKAKVE ŠANSE  Kurir televizija

(MONDO - M.V.)