Novak odveo porodicu da gleda Srbiju! Ne zanimaju ga Nadal i Amerikanci - evo gde su Đokovići!

Porodica Đoković pratila je prvi meč reprezentacije Srbije na odbojkaškom turniru u okviru Olimpijskih igara.

Eurosport/Printscreen

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković rutinski je obavio posao u prvom kolu turnira na Olimpijskim igrama, pošto je Metjua Ebdena savladao za manje od 55 minuta, uz samo jedan prepušten gem (6:0, 6:1). Pošto je subota bila radni dan za Novaka, u nedelju je bio slobodan, pa je dan mogao da potroši na vreme sa porodicom.

Porodica Đoković ispratila je meč odbojkaških reprezentacija Srbije i Francuske, na kojem su naši igrači pružili izuzetan otpor domaćinu. Srbija je osvojila prvi set na tom meču, a Novak, Jelena, Stefan i Tara mogli su da uživaju u zaista sjajnom meču. Istina, Novak je juče rekao da će gledati košarkaše Srbije protiv Amerikanaca, ali je očigledno došlo do promene plana pa su svi Đokovići završili na odbojci.

U istom terminu svoj meč prvog kola igrao je i veliki rival Rafael Nadal, ali je Novak Đoković istakao da ga taj meč ne zanima više od rezultata srpskih sportista. Ipak, protiv španskog tenisera će morati na teren u drugom kolu, pošto je Nadal uspeo da savlada Martina Fučoviča i da zakaže 60. epizodu najigranijeg okršaja u istoriji tenisa.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Srpski sportisti pevaju "Veseli se srpski rode"  Instagram