"Hvala ovom čoveku pored, Srbija je olimpijski šampion!" Zorana sa zlatom oko vrata nije mogla da dođe do daha

Zorana Arunović je jako teško našla reči kojima bi opisala svoj uspeh na Olimpijskim igrama u Francuskoj,

RTS/screenshot

Uspela je Zorana Arunović! Posle godina dominacije u svojoj disciplini 10 metara vazdušni pištolj ona je sada uspela da uzme medaju na Olimpijskim igrama i to zlatnu! Zajedno sa Damirom Mikecom je u miksu na 10 metara vazdušnim pištoljem upucala zlato! U dramatičnom finalu bukvalno je poslednji hitac odlučio pobednika, a Zorana je posle svega mogla da slavi.

Nakon sjajne izjave koju je dala kada je prošla u finale i kada smo znali da će imati makar srebro oko vrata, sada joj je bilo teško da nađe reči kojima bi opisala ono što se desilo na strelištu u Šateruu. 

"Mislim da je sve što sad kažemo, ne znam šta da kažem! Mislim da je ovo fantastičan jedan uspeh za celu zemlju i ceo naš sport Za nas dvoje! Mi smo ovo toliko dugo priželjkivali, toliko smo ovo želeli. Ja konkretno 23 godine sanjam olimpijsku medalju i hvala ovom čoveku koji stoji pored mene bez njega ovo ne bi bilo moguće!", rekla je Zorana Arunović uz veliki osmeh i pokazivanje na Mikeca.

This browser does not support the video element.

Himna Bože pravde na Olimpijskim igrama, zlato za Zoranu i Mikeca  RTS/Screen Recorder

Nasmejani Mikec je stajao pored, a na konstataciju "šta reći, a ne zaplakati" prisetila se svog slavlja nakon osvajanja medalje i svojih suza Zorana Arunović.

"Mi smo i to danas! Ovo je stvarno bilo izuzetno emotivno za oboje. Damir je bio fantastičani u individualanoj konkurenciji, ali msilim da je ovo neka medalja makar na barem jednim malim delom to zamenila. Jer je Srbija sada olimpijski šampion. Damir Mikec i Zorana Arunović su u miksu Olimpijski šampioni i ovo je nešto što ću ja konkretno pamtiti celog života i još jednom da kažem hvala našim trenerima", rekla je olimpijska šampionka Zorana Arunović. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Damir Mikec i Zorana Arunović dodela zlata  RTS/Screen Recorder