Navijač sa zastavom "Kosova" vređao Đokovića: Javio se Kirjos i ućutkao ga za sva vremena

Nik Kirjos stao u zaštitu Novaka Đokovića nakon prozivki na društvenim mrežama.

EPA-EFE/NEIL HALL

Novak Đoković razbio je Rafaela Nadala (6:1, 6:4) u drugom kolu teniskog turnira na Olimpijskim igrama u Parizu, a iako je gotovo ceo "Šatrije" navijao za Španca to nije poremetilo našeg asa. Suočavao se i sa zvižducima, vređanjem i psovkama sa tribina, ali je reagovao samo u jednoj situaciji - pokazavši prstom na uvo, kao da govori "da vas sad čujem".

Taj njegov potez, kao i sviranje violine na reketu što čini zbog kćerke Tare, kao da su potpuno preuzeli sve dobro što je uradio na meču protiv Nadala. Tako su ga Amerikanci napljuvali jer nije još srdačnije zagrlio Rafaela Nadala posle meča (!?), dok se sada na Tviteru šire negativni komentari u kojima pokušavaju da pronađu "dlaku u jajetu" i ocrne Đokovića za bilo šta što uradi. Što im nije naravno prvi put...

Tako je jedan od navijača, koji u imenu svog profila ima zastavu "Kosova", pokrenuo debatu: "Da li postoji neko van Srbije ko voli ovog tipa? Njegovo ponašanje na terenu je jezivo i ne mogu da razumem kako neko može da navija za ovo đu**e!".

Nije dugo čekao na odgovor pošto je hiljade navijača napisalo da navija za njega i da se ne ponaša kako je opisano, a među njima je i australijski teniser Nik Kirjos. Dugo je Kirjos bio jedan od najvećih kritičara Novaka Đokovića, da bi od grozne situacije u Australiji 2022. godine u potpunosti prešao na njegovu stranu.

To je samo još jedan dokaz koliko Đoković u Kirjosu sada ima prijatelja, koji je shvatio da greši tek kada je malo bolje upoznao srpskog tenisera i nije dozvolio da mu mediji kreiraju sliku o njemu.

Podsetimo, Novak Đoković će u trećem kolu Olimpijskih igara igrati protiv Dominika Kepfera iz Nemačke, već sutra.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Rafael Nadal čestita Novaku Đokoviću  RTS

(MONDO - M.V.)