Ljubavni trougao u Formuli 1, zbog fatalne plavuše! Dvojica vozača potpuno poludela za njom

Franko Kolapinto i Oliver Berman od naredne sezone biće rivali na stazi, a već sada su na privatnom planu.

Tom White/EPA

Franko Kolapinto (21) dobio je šansu ove sezone u Formuli 1 nakon što je Vilijams otpustio katastrofalnog Logana Sardženta, a već posle tri trke jasno je da je to bio dobar potez. Kolapinto je osvojio četiri boda i nagovestio je da je pred njim sasvim zanimljiva karijera u Formuli 1, dok je medije počeo da intrigira i njegov privatni život.

Priča se da je Kolapinto veliki zavodnik, da su žene uvek oko njega, pa je tako navodno u vezi sa Estel Ogilvi (21), Britankom koja se "probila" putem društvenih mreža i možemo je nazvati "influenserkom". Na svom Instagramu i TikToku promoviše modu i zdrav život, a izgleda da je u međuvremenu postala i zaljubljenik u "najbrži cirkus" pošto je Kolapinto drugi profesionalni vozač koga je Britanka "uspela da smota".

Kako pišu engleski mediji, sada već može da se priča o "ljubavnom trouglu" u Formuli 1 pošto je Estel Ogilvi bivša devojka Olivera Bermana (19), mladog vozača koji će naredne sezone sesti u bolid Hasa. Sedao je već u bolide Ferarija i Hasa, osvojio je ukupno sedam bodova i pred njim je takođe lepa karijera.

Interesantno je da je Estel Ogilvi bila baš uz njega za vreme trke u Saudijskoj Arabiji, kada je ušao u bolid Karlosa Sainca (vozač Ferarija odsustvovao zbog operacije slepog creva), dok uz Kolapinta još nije bila "na gridu".

Prvo je donela sreću Bermanu da debituje u Formuli 1, a potom i Kolapintu... Pogledajte kako izgleda lepa Britanka:

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

F1, A1  Privatna arhiva