Novak Đoković nije teže povređen kada ga je, na izlasku sa terena u Rimu, flašica pogodila u glavu i to potvrđuje i informacija iz glavnog grada Italije - najbolji sportista na svetu će u subotu popodne trenirati za meč protiv Alehandra Tabila. Dok novak planira nastavak turnira koji je poslednja priprema pred Rolan Garos, navijač čija ga je flašica pogodila trenutno je zanimljiv italijanskoj policiji!

Tu informaciju javnosti je prezentovao portparol Teniskog saveza Italije Alesandro Katapano. U izjavi za medije nakon velikog incidenta u Rimu Katapano je saopštio da je u ceo slučaj sada uključena i tamošnja policija, koja u prvi mah nije uspela da pronađe navijača.

"Veoma smo uznemireni zbog onoga što se dogodilo i pokušavamo da shvatimo ko je to bio i razumemo dinamiku. Policija je došla i tražila informacije, ali osoba koja je to uradila je već otišla. Prolazimo kroz sve uglove videa i kamere da vidimo da li možemo da utvrdimo šta se tačno dogodilo", rekao je portparol.

X/Martinho/Screenshot Novak pogođen flašicom u Rimu

Podsećamo, Novak Đoković je pogođen u glavu dok je delio autograme, a navijač koji je kriv za ovaj incident pokušao je da stigne do srpskog tenisera. On se nadvio nad ogradu tribina, a iz ranca koji je bio na njegovim leđima ispala je flašica koja je najboljeg tenisera svih vremena pogodila u glavu. Đoković je pao na zemlju, a odmah mu je ukazana lekarska pomoć kako bi se utvrdio stepen zadobijenih povreda.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO:

Goran Ivanišević o Novaku Đokoviću MONDO/Nemanja Stanojčić