Slušaj vest

Novak Đoković igraće u četvrtfinalu Vimbldona. Bez mnogo problema pobedio je Holgera Runea (6:3, 6:4, 6:2) i zakazao duel sa Aleksom de Minorom u narednoj rundi. Taj meč igra se u sredu, termin još uvek nije poznat. Dok se sve to čeka, srpski igrač potrudio se da se pamti i ono što radi posle meča.

Dao je "zapaljivu" izjavu o navijačima Danca i isprozivao ih zbog nesportskog poteza, ali je pre intervjua imao i posebnu poruku za svoju ćerku Taru. Ona već šest meseci uči da svira violinu i njoj je posvetio trijumf. Pozdravio se sa Holgerom, pa sa sudijom i onda se vratio na teren. Mahnuo je navijačima, pa je imao poseban performans.

Stao je, podigao reket da simulira držanje violine i onda je zasvirao. Okrenuo se odmah ka Tari koja je to gledala sa oduševljenjem i sa širokim osmehom. Videlo se i na njenom licu koliko joj sve to znači. Dadilja je bila iza nje i držala je dok je Nole svirao.

Isto je Srbin uradio i posle pobede protiv Alekseja Popirina i tada su britanski mediji pokušali da ga "nameste", pa su pisali da je to uputio publici, da je prozivao navijače, ali im je Novak ubrzo sve objasnio i zapušio im usta. "To je bilo posvećeno mojoj Tari koja šest meseci unazad svira violinu", poručio je tada Novak. Neka zasvira i posle meča sa De Minorom...

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO:

Novak Đoković među navijačima  MONDO/Milutin Vujičić