Slušaj vest

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale Vimbldona pošto se Aleks de Minor povukao sa turnira. To znači da Nole danas tako uopšte neće na teren, pošto je tri sata uoči meča Australijanac objasnio da nije u stanju da igra, zbog povrede koju je zadobio u osmini finala.

Novak Đoković je tako na samo dva meča od titule na Vimbldonu, pa tako opušteno može danas da gleda susret Lorenca Musetija i Tejlora Frica. Pobednik njihovog meča biće njegov protivnik u pretposlednjoj prepreci pred finale Vimbldona.

Aleks de Minor je inače bio jedan od tenisera koji su blistali na Vimbldonu, već je Novak upozoravao na njegovu brzinu, ali zbog problema sa kukom nije u stanju da igra. Najgore po njega je što se povredio bukvalno u poslednjem poenu meča protiv Artura Fisa, pa je odmah bilo sumnjivo da li će uspeti da se oporavi na vreme. Nažalost, ostaćemo uskraćeni za dobar meč kakav bi nam sigurno priredili Đoković i De Minor.

Tim Ireland/EPA Novak Đoković

Pogledajte i trenutak kada se Aleks de Minor povredio, zbog koje nije u stanju da nastavi takmičenje i pitanje je da li će uopšte moći da nastupi na Olimpijskim igrama:


BONUS VIDEO:

Novak Đoković  MONDO/Milutin Vujičić

(MONDO - M.V.)