Slušaj vest

Nemački teniser Aleksander Zverev eliminisan je u osmini finala Vimbldona protiv Tejlora Frica, iako je vodio 2:0 u setovima. Još jednom smo videli da se Zverev "ugasio" kada je bilo najvažnije, međutim prema informacijama iz Nemačke nije u pitanju psiha, nego povreda koju je zadobio protiv Kamerona Norija.

Pao je na travu i uhvatio se za koleno, ali je nastavio da igra i dobio je Britanca, potom je proveo mnogo vremena na terenu i protiv Frica, ali sada stižu informacije da je pogrešio - i da je morao da odmori. Zbog odluke da igra, Zverev bi sada mogao na pauzu i najveći problem za njega je što bi to moglo da znači da će propustiti Olimpijske igre koje se održavaju od 27. jula. Ne zaboravimo, Zverev je aktuelni šampion iz Tokija i hteo je novu medalju za svoju zemlju...

"Saša je ponovo išao kod doktora. Izvadili su mu 40 mililitara tečnosti iz kolena. Nažalost, postoji sumnja da je nešto mnogo gore u pitanju od onoga što smo mislili u prvi mah... Ide ponovo kod doktora u Monaku, pa ćemo znati tada više. Možda je kost samo otekla, a možda je čak i prelom u pitanju... Ako je tako, Olimpijske igre su pod znakom pitanja", poručio je Miša, njegov brat.

Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia Aleksander Zverev

Podsetimo, Zverev je u Tokiju pobedio baš Novaka Đokovića u polufinalu i potom je uspeo da dođe do zlatne medalje savladavši Karena Hačanova. Ove sezone igra promenljivo pošto je osvojio Rim i igrao finale Rolan Garosa, ali se isto tako dešavalo - kao i mnogo puta do sada u njegovoj karijeri - da ima padove u formi. Takođe, problematično za njega je i što sad redovno već gubi neizvesne mečeve.

Nakon poraza od Frica, sa kojim je imao i razgovor na mreži, ušao je i u sukob sa njegovom devojkom Morgan koja ga je na Instagramu prozvala, a potom je obrisala sve objave i objasnila da su je pogrešno razumeli.

BONUS VIDEO:

Novak Đoković  MONDO/Milutin Vujičić

(MONDO - M.V.)