Slušaj vest

Danas oko 13.30 sprema se pravi spektakl u Parizu. Novak Đoković i Rafael Nadal sastaće se u drugom kolu teniskog turnira na Olimpijskim igrama, što će biti njihov čak 60. međusobni susret. Njih dvojica gaje najveće tenisko rivalstvo u istoriji i prvi put posle dve godine konačno ćemo opet gledati njihov meč!

Nazvao ga je Đoković "poslednjim plesom", na šta se Nadal drznuo i rekao da sigurno nije poslednji, ali bilo kako bilo teško da će njih dvojica ikada više igrati jedan protiv drugoga na Olimpijskim igrama i zato je meč poseban. A, malo je falilo i da ga ne bude, pošto je Nadal ozbiljno razmatrao da odustane od muškog singla, zbog toga što mu je navodno fokus na parovima gde nastupa sa Alkarazom. U poslednji čas prelomio je da izađe na megdan Martonu Fučoviču i slavio je 2:1, zakazavši tako meč sa Noletom u terminu koji je potvrđen tek kasno sinoć.

Nadal je rekao da je Đoković favorit, Đoković s druge strane ističe da je Nadal uvek favorit kada igra na šljaci, pre svega na terenima Rolan Garosa, a "bukmejkeri" su se takođe odredili.

Kladionice verovatno nikada u istoriji duela Đokovića i Nadala na šljaci nisu odredile Srbina za tako izrazitog favorita. Kvota na pobedu Đokovića kreće se oko 1.10 do 1.30 u svetskim kladionicama, dok se na trijumfa Nadala može dobiti i pet puta više od uloženog. Kvote su od 4.30 do 5.50, sa tendencijom rasta.

Šta vi mislite, da li su realne kvote u pitanju i da li će Novak Đoković lako do pobede? Glasajte u našoj anketi i pišite nam u komentarima.

Anketa

Šta očekujete od meča Đokovića i Nadala?


BONUS VIDEO:

RTS/Printscreen Novak Đoković se krsti pred početak Olimpijskih igara

(MONDO - M.V.)