Slušaj vest

Novak Đoković je najveći teniser svih vremena. Ako je postojala i trunka sumnje u to, više ne postoji. Doduše, možda izmisle neku novu tabelu ili neki novi podatak, ali bar za sada to nisu uradili. Osvajanjem olimpijskog zlata srpski as uspeo je da osvoji sve u dugoj i uspešnoj karijeri i sada je vreme da se konačno stavi tačka.

Bilo je onih koji su nipodištavali njegov uspeh, pokušavali da umanje sve to. Među njima bila je i Kris Evert koja je konačno ipak morala da prizna. "Novak... Njegova ljubav prema tenisu i svojoj zemlji je bez presedana. Snaga njegovog uma ne može da se poredi ni sa čim. Njegov GOAT status je cementiran. Srećna sam zbog njega", poručila je Evert, bivša američka teniserka.

Nešto slično objavio je i britanski teniser Greg Rusedski. I za njega su Rafa Nadal i Rodžer Federer daleko iza. "Đoković je osvojio sve što se može osvojiti u tenisu. Debata je gotova sada, zna se ko je najveći ikada", jasan je Rusedski.

Čestitke se nižu redom, pa se tako javio i Holger Rune. "Novače, impresivan si. Velike čestitke na zlatu i tebi i Srbiji", napisao je Danac

Kurir/Dado Đilas Konferencija nakon pobede Đokovića

Javila se i Viktorija Azarenka koja ga je često javno podržavala. "Vau. Novak je uradio sve što može da se uradi u našem sportu. Kakva legenda. Neverovatno! Bravo", napisala je Beloruskinja.

Kurir/Dado Đilas Novak, medalja

BONUS VIDEO:

RTS1 Himna Bože pravde za Novaka Đokovića u Parizu