Slušaj vest

Gde god da se pojavi Novak Đoković neko ga traži za sliku, autogram, potpis ili razgovor. Sada je jedan nekadašnji poznati napadač podelio slike sa US Opena i oduševljeno postavio fotografiju sa Novakom. Slikao se i sa Karlosom Alkarazom, Janikom Sinerom, Mateom Beretinijem i Tijagom Sejbotom Vildom, ali je prvo postavio sliku sa Novakom.

U pitanju je Alešandre Pato, nekadašnji napadač reprezentacije Brazila! Sa 35 godina on je već dve godine u penziji pošto su mu povrede skratile karijeru. Ponikao je u Internasionalu, a najviše ga pamtimo iz dresa Milana za koji je igrao od 2007. do 2013. godine. Uzeo je jednu titulu sa rosonerima, sa Brazilom ima srebro i bronzu sa Olimpijskih igara, kao i osvojen Kup konfederacija. Nakon što su povrede krenule da ga muče iz Milana se vratio u Brazil, igrao za Korintijans i Sao Paulo, probao je u Čelsiju i Viljarealu, ali nije išlo. Do kraja karijere nastupao je u Brazilu, Kini i Americi. 

"Kakav dan na US Openu! Hvala puno na dobrodošlici i gostoprimstvu, bilo je neverovatno. Ovo mi je bio prvi put na grend slemu, ali vratiću se. Imao sam čast da upoznam ove momke. Divovi!", napisao je oduševljeni Pato i postavio slike sa US Opena: 

 Novak Đoković je na US Open došao posle velikog uspeha na Olimpijskim igrama i nije uspeo da se dovoljno oporavi i pripremi. Ispao je već u trećem kolu od Alekseja Popirina i zato će do kraja sezone morati da igra i da se izbori za mesto na završnom turniru godine. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

Kurir televizija "NOVAKU JE OVO NAJVEĆA MOTIVACIJA NA US OPENU" Brajović nema dilemu: Meč protiv Albota potvrdio energiju koju Đoković poseduje!