Slušaj vest

Novak Đoković doneo je Srbiji veliku prednost protiv Grčke u Dejvis kupu (2:0) rutinskom pobedom protiv Janisa Silasa, 6:0, 6:1. Neposredno kraj terena, sedeli su Novakovi najbliži, sin Stefan i ćerka Tara, a on im je prišao u "Pioniru" i nasmejao sve.

"Uzeo sam neke kokice od ćerke, dao joj poljubac, kao i sinu. Zahvalan sam zbog svakog meča koji igram pred njima. Igrao sam pred njima na Vimblodonu i na Olimpijskim igrama, a nemam mnogo šansi za njih. Posebno je bilo interesantno što su bili tako blizu, obično mi 'boks' nije tako blizu. Bilo je zabavno, sjajno je što su bili tu za mene", rekao je on posle meča u intervjuu za "Sport klub".

Novak se sa mikrofon u ruci obratio svima u dvorani.

"Posebno hvala svima koji su doveli decu, zato što ima puno mladih ljudi. To je najlepši prizor i za mene i za sve nas iz reprezetnacije, nadam se da će se svu decu i sve mlade ljude inspirisati današnji dan i sve ove godine, da uzmu teniski reket u ruke i da počnu da treniraju tenis i da predstavljaju Srbiju. Hvala vam i vidimo se sutra", rekao je Novak.

MN Press Novak Đoković

Očekuje se da Đoković i u nedelju nastupi za Srbiju u meču dublova protiv Grčke.