Slušaj vest

Legentarni fudbaler Rome Frančesko Toti u jednom intervjuu našalio se da je on zaslužan uspeh Janika Sinera. Italijan je šaljivo zaključio da i njemu sleduje "deo kolača". 

Janik Siner našao se u središte javnosti posle objavljivanja rezultata o doping testu, ali i pored toga uspeo je da se održi na prvom mestu ATP liste. Biće da mu je sreću doneo upravo slavni fudbaler - Frančesko Toti, a Italijan je objasnio i kako: "Otkako smo igrali padel zajedno, on je postao broj jedan u tenisu. Slučajno? Ne verujem. Svako ističe svoje zasluge za njegov uspon, ali ja nikada do sada nisam pričao o tome. Sada, ipak, hoću. Dao sam mu samopouzdanje, jer on od tog trenutka nijednom nije izgubio. To nije mala stvar. Zato i kažem da ja zaslužujem bar jedan odsto", šaljivo je zaključio Frančesko Toti.

Siner se nalazi u odličnoj formi i vezao je 12 pobeda, a nedavno je osvojio i US open gde je u finalu, prilično lako, savladao Tejlora Frica rezultatom 3:0. 

Interesendno, Toti je nekad bodrio Novaka Đokovića, čak ga je nedavno podržao i čestitao mu osvajanje Igara u Parizu, ali pojava zemljaka ga je prirodno opredelila da podrži Sinera.  

BONUS VIDEO: 

Sport klub Janik Siner i Marijana Veljović,