Slušaj vest

Izjava Matsa Vilandera izazvala je buru, pa je tako ukrajinski teniser Aleksandar Dolgopolov odlučio da se oglasi iz ratnog područja. Javio se iz svoje domovine i svojom objavom je zapušio usta bivšem švedskom igraču. To je došlo i do Borisa Bekera koji je takođe reagovao.

"Matse, izvini, retko gledam tenis u poslednje vreme, ali sam slučajno odgledao 'hajlajtse' i moje mišljenje je verovatno bezvredno. Međutim, ne slažem se sa tobom. Velika trojka je imala mnogo veći nivo razumevanja visina, tempa i uglova. Na dobrom danu nikada ne bih izabrao trenutne zvezde", poručio je Dolgopolov putem Tvitera.

Sve to stiglo je i do legendarnog Nemca, čoveka koji je nekada trenirao i Novaka Đokovića. "Slažem se sa Aleksom i Eurosportom. Matse, izvini", napisao je Beker.

Šta je Vilander rekao? Posle finala u Pekingu između Karlosa Alkaraza i Janika Sinera je spomenuo i "veliku trojku" i rekao šta misli. "Nadam se da Rodžer, Novak i Rafa ovo ne slušaju, ali ako pričamo o nivou igre, kada su Siner i Alkaraz na vrhuncu forme, nema šanse da je neko bolje od njih igrao tenis ikada", kazao je Mats.

BONUS VIDEO:

MONDO Novak Đoković