Slušaj vest

Novak Đoković čeka da izađe na teren u trećem kolu turnira u Šangaju, ali je tamo pre svega toga dobio jednu veoma tužnu vest. Njegov kum Momčilo Inić preminuo je pre dva dana, 5. oktobra, u 77. godini. Srđan Đoković se tim povodom oglasio, tačnije dao je čitulju.

Od prijatelja se oprostio čituljom u "Novostima". "Dragi kume, zauvek ćeš ostati sa nama. Voli te kum Srđan Đoković s porodicom", stoji u čitulji koja je objavljena u spomenutom dnevnom listu. Prof. dr Momčilo Inić je specijalista onkohirurgije stručno se usavršavao u Parizu, Milanu i Tokiju. Višedecenijsko radno iskustvo stekao je na Institutu za onkologiju i radiologiju u Kliničkom centru Srbije kao onkološki hirurg.

Od 1990. godine je angažovan kao predavač na postdiplomskim studijama iz Onkologije za lekare na specijalizaciji i supspecijalizaciji, bio je i mentor lekar na specijalizaciji Opšte hirurgije. Njegova uža oblast je hirurško lečenje karcinoma dojke. Momo je bio veliki stručnjak u svom poslu, a očigledno je da je imao veliko poštovanje porodice Đoković čiji je bio i kum. Iza sebe ostavio je suprugu, ćerke i unučad.

BONUS VIDEO:

MONDO Novak Đoković