Slušaj vest

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale mastersa u Šangaju pošto je danas uz dosta muke napravio preokret protiv mladog Jakuba Menšika (2:1), potvrđujući time da je jedini koji se od "stare garde" još ne da. Federer je već odavno u penziji, skoro se oprostio Endi Marej, a baš u toku jučerašnjeg dana Rafael Nadal je najavio da je vreme za penziju, pa su i Noleta "ganule" emocije dok je sabirao utiske posle pobede.

Ispostavilo se da kada je završio medijske obaveze i krenuo u svlačionicu, baš jedan od njih ga je dozivao. Nole je podigao glavu i video da je ispred njega Rodžer Federer i odmah se osmehnuo. Kratko su proćaskali, a kamere su snimile samo pozdrav njih dvojice: "Hej, starče", dobacio je Federer dok je prilazio Đokoviću.

Nasmejalo je to Đokovića, dobro zna da je Federer insinuirao na to da je najstariji među "mlađarijom" koja trenutno želi da mu pomuti slavu u tenisu, ali s obzirom da se dugo nisu videli - niti javno pričali jedan o drugome - možda je moglo da se čuje i "čestitam". Ipak se Federer nije javio Đokoviću za osvojeno zlato na Olimpijskim igrama u Parizu kojim je uništio i poslednji argument da nije najbolji ikada. Pogledajte taj susret u Šangaju:


Podsetimo, Novak Đoković će u polufinalu mastersa u Šangaju igrati protiv Tejlora Frica i taj meč bi na programu trebalo da bude u subotu ne pre 13.30. U drugom polufinalu sastaju se Mahač i Siner.

BONUS VIDEO:

Instagram/Janko Tipsarevic Novak Đoković i Janko Tipsarević pevaju