Slušaj vest

Srpski teniser Novak Đoković učestvuje na egzibiciji "Slem šest kraljeva" koja se igra u Rijadu (Saudijska Arabija) i tako ćemo ga već danas videti na terenu. Novak Đoković će od 18.30 igrati protiv Janika Sinera, u reprizi finala mastersa u Šangaju od pre par dana, a sve u Srbiji zanima gde mogu da gledaju TV prenos.

S obzirom da nijedna TV kuća nije otkupila prava, neće biti prenosa, ali to ne znači da nećete moći da gledate meč. Direktan televizijski prenos možete da pratite na platformi "DAZN" ili besplatno putem društvene mreže Tviter ("Iks"). Bar je tako bio slučaj sa mečevima četvrtfinala koji su se igrali juče, a ne postoji razlog da Saudijci promene plan za današnje susrete, baš jer i ne žele da ih "kriju" od javnosti.

Kako je objasnio poznati teniski agent Morgan Menahan, Saudijska Arabija je upravo i dovela Novaka Đokovića i još "pet teniskih kraljeva" baš zbog toga što radi na promociji sporta i same države, tako da ne postoji razlog da "zabranjuju" prenose. Cilj im je da se baš preko društvenih mreža šire besplatno, dok ne razviju popularnost.

Podsetimo, Novak Đoković je poput svakog učesnika turnira u Rijadu dobio 1,5 miliona dolara, a posle njegovog meča sa Sinerom - gledaćemo i "španski klasik" između Alkaraza i Nadala od 20.00.

Finale je u subotu, a pobednik nosi kući šest miliona dolara.

BONUS VIDEO:

Instagram/djokernole Novak objavio HIT snimak iz automobila