Slušaj vest

Srpski teniser Novak Đoković igrao je ove nedelje na egzibicionom turniru "Slem šest kraljeva" u Saudijskoj Arabiji gde je osvojio treće mesto i nagradu od 1,5 miliona dolara, dok je istovremeno pokazao i veliko poštovanje prema domaćinu. Đoković je bio "glavni" u brojnim promotivnim događajima koje je Saudijska Arabija organizovala povodom "Rijad sezone", događaja u koji je država uložila veliki novac, a čak i kada se sve završilo - ne prestaje da oduševljava.

Tako je na društvenim mrežama podelio fotografije iz Saudijske Arabije na kojima se vidi da je isprobao i tamošnju tradicionalnu nošnju, pa su se komentari samo nizali. Jedan od najsimpatičnijih svakako je "vidi ga, šeik Novak Đoković", što je naravno sve oduševilo.

Pogledajte objavu Novaka Đokovića koja je brzo "preplavila" društvene mreže:

Podsetimo, Novak Đoković je u Rijadu odigrao i svoj poslednji meč protiv Rafaela Nadala, koji ide u penziju, dok je istovremeno pokazao da će i naredne sezone biti u samom vrhu. Za sada, nije poznato da li će Đoković više igrati ove kalendarske godine iako je prijavljen za Pariz, dok je stekao pravo i da učestvuje na završnom mastersu u Torinu.

STR/EPA Đoković, Nadal

BONUS VIDEO:

Instagram/djokernole Novak Đoković peva sa Miroslavom Ilićem