Slušaj vest

Olga Danilović je osvojila WTA turnir serije 250 u Guangdžou i poželela da sa najbližima proslavi svoju drugu titulu zaredom. Tako je posle pobede prvo pozvala majku Svetlanu, a onda i momka Jana Oblaka.

Najbolja srpska teniserka Olga Danilović je za nešto više od sat vremena savladala Karolin Dolehajd 2:0 (6:3, 6:1) u setovima i tako osvojila drugi turnir zaredom. Potvrdila je ćerka proslavljenog košarkaša da je u odličnoj formi i da ne namerava da stane, posle ovog velikog uspeha Danilovićeva će postati 52. teniserka sveta. Biće ovo njen najbolji plasman, a koliko joj sve to znači pokazala je i posle velike pobede.

Poželela je da uspeh proslavi sa najbližima, pa je prva osoba na tom spisku bila njena majka, sportska novinarska, Svetlana Danilović, odmah zatim je pozvala i momka, golmana Atletiko Madrida, Jana Oblaka

Ćaskali su nekoliko minuta preko telefona, mogli smo da primetimo osmehe i suze radosnice. A, potom je usledila dodela titule koju je sanjala još od Moskve, pre šest godina. Ponosno je Olga podigla novi trofej i posebno se zahvalila svom timu

Danilovićeva je prethodno osvojila i turnir u Barseloni, a ovim trijumfom je nanizala deset pobeda zaredom.  Srpska teniserka ostaje u Kini gde je već naredne nedelje očekuju obaveze u Đuđangu, na narednom turniru.

BONUS VIDEO: 

Instagram/djokernole Novak Đoković peva sa Miroslavom Ilićem