POGLEDAJTE!

SKANDAL MAJSTOR! NOVI CIRKUS KIRJOSA, OPET JE PRETERAO: Drao se na sudiju, pa poludeo kad mu je oduzeo gem! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Australijanac je potom i izgubio na mastersu u Majamiju.

Izvor: reddit/redrum234/Printscreen

Novi meč Nika Kirjosa i novi cirkus australijskog tenisera! Nakon što je pravio gluposti na turniru u Indijan Velsu, zbog čega je i bio kažnjen, sada je u istom ritmu nastavio u Majamiju.

Kirjos je na meču protiv Janika Sinera imao veliku svađu sa sudijom Karlosom Bernardesom, zbog čega je bio kažnjen čak i oduzimanjem gema!

Ne ume Kirjos da ne napravi dramu. Turbulentan prvi set protiv Sinera doneo je prvo kukanje Australijanca oko toga kakva je razlika između dva terena na kojima je nastupao u Majamiju na ovogodišnjem turniru. Smetalo mu je kakav je teren na kom nastupa, a onda je pažnju preusmerio na glavnog sudiju.

U jednom poenu u prvom setu, slučajno se čuo zvuk sa "voki-tokija" glavnog sudije, zbog čega se Kirjos ljutio kod Bernardesa. Tom prilikom je Australijanac opsovao, a sudija ga je kaznio oduzimanjem poena.

Međutim, kada je Siner osvojio prvi set 7:6 posle taj-brejka, Kirjos je ponovo započeo svađu sa Bernardesom i nastavivši da razgovara i sa svojim "boksom". On je nastavio da se dere na sudiju, zahtevavši da sazna zašto je dobio kaznu za nesportsko ponašanje.

U tom trenutku, Kirjos je razbio reket, a kada je čuo da je dobio kaznu oduzimanja čitavog gema na startu drugog seta, tražio je da dođe i supervizor. Zbog svega toga, Kirjos je odmah pretrpeo brejk na startu prvog seta, ne dobivši ni priliku da servira... Kirjos je na kraju i izgubio meč 7:6, 6:3.

Evo kako je to izgledalo:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt