POSLUŠAJTE!

SKANDAL! KIRJOS VREĐAO SUDIJU NA NAJPRIMITIVNIJI NAČIN: Kamere sve snimile, zbog ovoga ga čeka ŽESTOKA kazna! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Nik Kirjos ponovo nije mogao da se obuzda.

Izvor: Tennis TV screenshot

Kontroverzni australijski teniser Nik Kirjos igra vrlo dobar tenis u 2022. godini, međutim taman kada pomislimo da će mu krenuti u karijeri - dogodi se skandal koji njegovu igru baci u senku.

Tako je bilo i u Majamiju gde je igrao zahvaljujući specijalnoj pozivnici organizatora i uspeo je da dođe nadomak četvrtfinala, ali ga je zaustavio Janik Siner. Mladi italijanski teniser iskoristio je Kirjosove "bubice"  i slavio je 7:6, 6:3, dok se njegov protivnik fokusirao na svađu sa sudijom.

Prvo je pobesneo na glavnog arbitra Karlosa Bernardesa zbog kazne koju je dobio zbog "nesportskog ponašanja", da bi potom nakon novog verbalnog okršaja i izliva besa na reketu - čak ostao i bez gema.

Nije se na tome završilo pošto Nik Kirjos, koga Đorđe Đoković želi da dovede u Beograd, nije ostao dužan sudiji čak ni nakon završetka meča. Držao ga je bes i nije mogao da ga obuzda, tako da je upotrebio užasne reči koje su se čule i u TV prenosu, pa ga bez ikakve sumnje čeka kazna.

"Ti si je**ni retard!", vikao je Nik Kirjos u pravcu sudije kome nije pružio ni ruku.

Za to vreme Janik Siner se ponašao džentlmenski i delovalo je da mu je bilo neprijatno zbog detinjastog ponašanja Nika Kirjosa koji uvek "poludi" ako nije sve po njegovoj volji.

Tagovi