DA LI JE MOGUĆE?

SKANDAL! NOVAKA SU ZA MANJU STVAR IZBACILI S TURNIRA: Bacila reket među navijače, RASPLAKALA dete i ništa! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Rumunska teniserka Begu je slavila pošto je bacila reket koji je odleteo u publiku i umalo nekog povredio.

Izvor: Twitter/PinchePillo15/Screenshot

Rumunska teniserka Irina-Kamelija Begu napravila je danas skandal na Rolan Garosu pošto je reket koji je bacila nezgodno odskočio i otišao u publiku, koja je sedela odmah iza njene stolice za odmor.

Zbog toga je glavni sudija sišao sa svoje stolice i proverio šta se tačno dogodilo, a potom je pozvan supervizor kome je Rumunka morala da objasni sve detalje. Pauza je potrajala svega nekoliko minuta, a ukoliko ste mislili da je Begu diskvalifikovana zbog toga, grdno se varate.

Odlučeno je da zbog "nesportskog ponašanja" Begu bude samo opomenuta, dakle nije izgubila čak ni gem zbog toga, a nakon toga je došla i do pobede u ovom meču protiv Jekaterine Aleksandrove iz Rusije.

U trenutku prekida rezultat u trećem setu je bio na strali Aleksandrove, koja je tada vodila 2:0, a Rumunka je znatno bolje zaigrala kada je "iskalila bes" na reketu i umalo nekoga u publici povredila. Ostala je na terenu uprkos velikom prekršaju i slavila posle dva i po sata tenisa: 6:7, 6:3, 6:4.

Novinari koji su sa lica mesta pratili događaj kažu da je dete koje je umalo pogodio reket počelo da plače, ali ni to nije bilo dovoljno za diskvalifikaciju. Publika je zviždala, a Ruskinja se naljutila...


To je drugi veliki incident na Rolan Garosu, posle izliva besa Andreja Rubljova, koji je takođe prošao nekažnjeno.

Naravno, mnogi su se odmah setili da je Novak Đoković izbačen sa US opena jer je jedna loptica koju je bacio pogodila u grlo linijsku sutkinju, nakon čega je pozvan supervizor turnira i odlučeno je da srpski as bude diskvalifikovan.

Pogledajte situaciju!