SJAJNO!

NOVAK ZVAO KOŠARKAŠE SRBIJE PRED FINALE! Motivisao ih ovim rečima: Momci, mi smo košarkaška nacija! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Najveći teniser sveta Novak Đoković podržao je košarkaše Srbije koji danas igraju za zlato na Svetskom prvenstvu.

Izvor: FIBA/Screenshot

Cela Srbija će danas biti "prikovana" uz televizore i navijati za naše fudbalere, odbojkaše, košarkaše i naravno najvećeg tenisera svih vremena, a ono što je posebno sjajno je što se oni svi zajedno podržavaju. Tako je Novak Đoković poslao poruku našim košarkašima koji će se od 14.40 boriti za zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Manili protiv Nemačke, iako će istog dana, samo od 22 časa, Novak Đoković igrati za istoriju i 24. grend slem u Njujorku.

"Momci... Srećna vam nedelja, srećno vam finale Svetskog prvenstva. Cela Srbija je ponosna na vas zbog onoga što ste uradili, mi smo košarkaška nacija i svi navijamo za vas. Gledaću poslednjih nekoliko četvrtina ako stignem, nadam se da će biti dva od dva danas za Srbiju danas. Šta god se desi, ponosan sam na vas zbog borbe za grb zastavu koju ste pokazali celom svetu. Srećno momci, idemo po zlato!", kazao je Novak Đoković u sjajnoj poruci koja će bez ikakve sumnje oduševiti naše igrače i nadamo se dodatno ih motivisati.

Podsetimo, Novak Đoković je početka turnira bio optimista i bodrio je naše košarkaše čak i kada su im svi "okrenuli leđa" posle poraza od Italije, verujući da mogu da naprave veliki rezultat na Svetskom prvenstvu. Takođe, Novak Đoković je tokom turnira, iako je imao obaveze, stupio u kontakt sa Borišom Simanićem kome je odstranjen bubreg.

BONUS VIDEO: