Tenis

SERENA NAPRAVILA HAOS, SVI JE ZBOG OVOGA PROZIVAJU! Beloruskinju ODBACUJU opet - samo je Novak uz nju!

Autor Marina Periškić

Serena Vilijams isekla je sa fotografije Arinu Sabalenko i izazvala bes kod fanova Beloruskinje.

Izvor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Serena Vilijams napravila potpuni haos na Instagramu nakon što je objavila fotografiju sa otvaranja jednog restorana u Majamiju na kojoj je "isekla"Arinu Sabalenku. Između dve teniserke našla se i Karolina Voznjacki sa suprugom Dejvidom Liom, Aleksis Ohanijan i Viktorija Bekam.

Bivša šampionka Karolina Voznjacki podelila je slicnu fotografiju sa ceremonije, dok je Serena uklonila najbolju teniserku sveta, na šta su odmah odreagovali brojni fanovi Beloruskinje. Ispod objave samo su se ređali komentari kao što su: "Koji je njen problem?", "Sram te bilo Serena", "Ovo je pomnalo gadno"...

Sabalenka nije omiljena ličnost u javnom životu, ali Novak Đoković je veoma poštuje i dobri su prijatelji. Početkom septembra, Sabalenka je preuzela vodeće mesto na WTA listi, a Srbin joj je zanimljivom porukom čestitao na ovako velikom uspehu i ponovo pokazao koliko je velik čovek. Poruka od Novaka za Arinu koja je izazvala gomilu komentara je glasila: "Nasmej se ako ćeš biti broj jedan na svetu!"

Slično je bilo i tokom grend slemova, mnogi su izbegavali belorusku teniserku zbog političkih razloga i ratnog stanja u Ukrajini, a srpski igrač je radio upravo suprotno. Često je bio uz nju, zajedno su i trenirali, a fotka na kojoj ga ona čeka sa motkom u ruci postala je pravi hit na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Vilijams i Sabalenka su prisustvovale otvaranju jednog restorana u Majamiju. Duo su pratili Karolina Voznijacki, njen suprug Dejvid Li, Aleksis Ohanijan i Viktorija Bekam.

Voznijacki je podelila slike sa ceremonije na društvenim mrežama sa svim pomenutim prisutnima. Na jednoj od fotografija ona je uhvaćena sa Serenom, Arinom i Dejvidom Grutmanom, suvlasnikom restorana.

Međutim, Amerikanka je kasnije objavila istu sliku na društvenim mrežama, ali je isekla prvu teniserku sveta.