HM...

PREDVODIO NAPAD NA NOVAKA, SMEJAO MU SE, A SAD ĆUTI! Pitali ga za ZLOSTAVLJANJE devojke, a ne sme reč da kaže!

Autor Milutin Vujičić

Aleks de Minor nije imao odgovor na "goruće" pitanje u svetu tenisa, a znamo kako se utrkivao da prvi pljuje po Novaku Đokoviću.

Izvor: YouTube/Australian Open TV/Screenshot

Australijski teniser Aleks de Minor bio jedan od predvodnika "napada" na Novaka Đokovića tokom njegove deportacije iz Australije 2022. godine, pa se pamti da se čak smejao na konferenciji za medije dok je pričao o situaciji u kojoj se nalazi Srbin. "Vidite, mislim da je veoma interesantno. To je sve što ću da kažem...", kazao je pre dve godine De Minor, pa "pecnuo" svog kolegu Džejmsa Dakvorta jer je dao "politički korektan odgovor".

Dve godine kasnije, najosetljivija tema na Australijan openu je Aleksandar Zverev i optužbe njegove bivše devojke Brende Patee za zlostavljanje, međutim niko od tenisera ni reč da kaže o tome. Pa ni "brbljivi" Aleks de Minor koji je mogao da govori o situaciji u kojoj se našao Novak Đoković - čak i da ga ismeva zbog deportacije.

Nakon što je Zverev na konferenciji za medije ušao u polemiku sa jednim novinarom, praktično svi teniseri koji su upitani da kažu svoj sud o tome da li je normalno da Nemac igra - i bude u Savetu ATP - bili su "politički korektni".

"Moja poruka je da sam ja dobar teniser i da nisam dobar u donošenju političkih odluka. Hoću da ostanem van toga i da se fokusiram na igranje tenisa", naglasio je sada De Minor uz osmeh na licu, što nije mogao da uradi pre dve godine kada se utrkivao da bude protiv Novaka Đokovića.

Podsetimo, posle toga De Minor nije naučio lekciju i čak je napadao Đokovića da je lažirao povredu na Australijan openu, a ništa od toga mu nije bilo pametno jer ga je srpski teniser "prevaspitao" pred njegovom publikom.

Što se tiče Zvereva, nakon suđenja u maju saznaćemo da li je nevin ili kriv na osnovu optužbi bivše devojke za zlostavljanje.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)