Tenis

KAKAV BLAM U HRVATSKOJ POTERI! Mreže bruje zbog pitanja o Đokoviću, reagovao i Novak! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Ozbiljan kiks u "Poteri" zbog kog je reagovao i Novak Đoković.

Izvor: Instagram/jelenadjokovicndf/printscreen

U hrvatskom izdanju kviza "Potera" pojavilo se pitanje o Novaku Đokoviću koje nisu znali ni takmičari, a ni tragač. Prvobitno, tragač je upitan da odgovori za koga se tenisera Jelena Ristić udala 2014. godine, zbog čega je samo "iskolačio oči". Iako je u pitanju tragač koji je riznica znanja, nije mogao da se seti da je u pitanju Novak Đoković.

Potom su i dvojica takmičara dobila šansu da "vrate" tragača, pokušavali su da se sete o kome se radi, ali na kraju su ustanovili da to mora biti "neki njihov". Ispalili su odgovor da je u pitanju Ivan Ljubičić, što naravno nije bilo tačno, a ovo je bilo simpatično i samom hrvatskom teniseru koji je snimak podelio na svom Instagramu. Kako ga prati i Đoković, nije dugo trebalo da vidi da mu je Ljubičić "ukrao" ženu.

"Auuuuu! Pa kako to nisu znali!?!?!?!?", napisao je Nole kao komentar na snimak koji ga je pošteno nasmejao, a verujemo da je i Jeleni bilo simpatično što u Hrvatskoj njeno devojačko prezime nije poznato. Pogledajte trenutak iz kviza:

Podsetimo, Novak i Jelena se znaju još iz srednje škole, dugo su se zabavljali i odlučili su da se venčaju 2014. godine na ostrvu Sveti Stefan. U međuvremenu su dobili dvoje dece - Stefana i Taru. Što se tiče Đokovića koji trenutno odmara, ovih dana ako je gledao televiziju pored ovog "kiksa" u kvizu mogao je da čuje i šta je Rafael Nadal govorio o njemu. Za razliku od nekih prošlih puta, ovoga puta samo najlepše reči je imao za Srbina.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)