JELENA JE NAJBITNIJI ČLAN NOVAKOVOG TIMA! Kad je bilo najteže okrenuo se ka njoj - ovako je reagovala!

Ponovo su Novak i Jelena komunicrali tokom meča, u najbitnijim trenucima okršaja protiv Serundola.

X/GerdaPardiac/printscreen

Najbolji tensier svih vremena Novak Đoković preživeo je još jedan neverovatan meč u Parizu! Tokom okršaja u osmini finala drugog grend slema sezone protiv argentinskog tenisera Franciska Serundola (3:2) srpski sportista je doživeo povredu kolena, zatim i neugodno pao, imao raspravu sa supervizorom, dobio zvižduke sa tribina... I pobedio. Veliku ulogu u toj pobedi odigrala je supruga Jelena!

tokom poslednjih dana Jelena Đoković redovno sedi u Novakovom boksu, baš pored ljudi koji inače vode računa o njegovoj formi, fizičkoj pripremljenosti i drugim stvarima. Čini se da je ovog puta, više nego ikada ranije, Jelena uključena i u sam tok meča pošto smo tokom turnira u Parizu nekoliko puta primetili da baš njih dvoje komuniciraju između poena!

Jedna takva situacija desila se i tokom meča protiv Serundola, u petom setu, dok je Novak Đoković servirao za potvrdu brejka. Nešto je iznerviralo najboljeg svih vremena, a Jelena Đoković bila je tu da kratko popričaju i da pokuša da promeni raspoloženje najboljeg na svetu. Kratak razgovor snimile su i kamere, a odmah je postao hit na društvenim mrežama. Pogledajte:

Navijači su konstatovali da Novak i Jelena moraju da se raspravljaju dok traju mečevi na Rolan Garosu jer Novak stalno provodi po pet sati na terenu, pa nemaju vremena da to rade kod kuće. Naravno, sve je to bilo u šali - najbolji teniser svih vremena nije se svađao sa svojom suprugom, već je ona pokušala da ga opusti i natera da se koncentriše pred veoma važan deo meča.

Gotovo istu situaciju imali smo kada je Đoković pobedio Lorenca Musetija, a sa tribina se čuo Jelenin glas. "Imao sam malu razmenu osmeha sa Jelenom. Ona mi je novi psiholog, novi-stari. Hvala svima što ste ostali. Ovo su istorijski trenuci. Treće kolo, nije kraj turnira. Ovakvi mečevi zauvek ostaju", ispričao je Novak posle pobede, a kasnije smo saznali i šta ga je motivisalo! "Hajde, možeš ti to!", govorila je Jelena Đoković na početku četvrtog seta najtrofejnijem teniseru u istoriji. 

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Novak Đoković   X/edgeaiofficial