DVA PUTA PREKINULI NOVAKOV MEČ: Đoković shvatio šta se dešava i stao, publika pala u trans! (VIDEO)

Novak Đoković shvatio je odmah da su Englezi počeli da slave pobedu fudbalske reprezentacije...

x/wimbledon

Meč Novaka Đokovića na Vimbldonu prekinut je dva puta! Duel sa Aleksejem Popirinom (Australija) morao je da se zaustavlja dva puta, prvo kada je počela kiša na kraju prvog seta koji je Australijanac dobio, a onda i pred kraj drugog seta zbog pobede fudbalske reprezentacije Engleske.

Prvi prekid trajao je dosta duže, pošto se čekalo da se zatvori krov na Centralnom terenu. Prekid je očigledno prijao Đokoviću koji je počeo mnogo bolje da igra u drugom setu, napravio je brejk, poveo sa 4:1 i onda je usred servis gema Popirina sve stalo. U tom momentu navijači su saznali da je Engleska pobedila Švajcarsku u penal seriji i da je prošla u polufinale Evropskog prvenstva.

Krenuli su aplauzi, ovacije i publika je pala u trans. Shvatili su i Novak i Aleksej vrlo brzo o čemu se radi, pa su i oni počeli da se šale, pokušao je Đoković da iscenia izvođenje penala, pravio se da šutira loptu, a Popirin se pravio da brani njegov udarac kao fudbalski golman. Sudija u stolici Alison Hjuz je pustila publiku da proslavi, pa ih je posle par minuta zamolila da se utišaju i da se meč nastavi.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Novak Đoković među navijačima   MONDO/Milutin Vujičić