MILIJARDERKA UZELA REKET U RUKE I SVE RUŠI! Bogatija od Đokovića, a mnogi nisu ni čuli za nju

Fantastičan nastup mlade Eme Navaro na Vimbldonu.

ADAM VAUGHAN/EPA

Već godinama u ženskom singlu na Vimbldonu viđamo iznenađenja, a tako je i ovog leta. Arina Sabalenka je odustala i pre prvog meča, Iga Švjontek je "brutalno" eliminisana, dok na Vimbldonu više nema ni druge igračice sveta Koko Gof. Nju je izbacila daleko manje poznata sunarodnica Ema Navaro, koja je posle samo 76 minuta igre slavila 6:4, 6:3.

Amerikanka je inače 17. teniserka planete, a osim dobrim igrama na Vimbldonu, pažnju je privukla i njena priča van terena. Mnogi ne znaju da je Ema inače ćerka poznatog američkog bankara i investitora Bena Navara, koji je prema nekim procenama "težak" oko  1,5 milijardi dolara. Tako je ona faktički bogatija i od Novaka Đokovića, Rodžera Federera i Rafaela Nadala zajedno, iako je od tenisa za sada zaradila "tek" oko dva miliona dolara.

Ben Navaro je inače vlasnik "Šerman finansijske grupe" još od davne 1998. godine, tako da poseduje lanac hotela, kao i drugih teniskih turnira koji su u vrednosti od preko 300 miliona dolara.

Ema Navaro je inače rođena 2001. godine i plasman u četvrtfinale Vimbldona, gde će igrati protiv finalistkinje Roland Garosa Džasmin Paolini, najveći je njen uspeh do sada. Ove sezone je već bila u trećem kolu Australijan opena i četvrtom na Rolan Garosu, a njen vrtoglavi uspon počeo je prošle godine kada je ušla u najboljih 40. Još bolji tenis igra u 2024. i videćemo koliko će uspeti da se približi TOP10.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Novak Đoković među navijačima   MONDO/Milutin Vujičić

(MONDO - M.V.)