"PARANOIČAN, NEZREO?" Najveći Novakov hejter se oduševio kad je čuo Đokovićev napad na publiku!

Novak Đoković je sada izgleda draži Benu Rotenbergu.

EPA-EFE/TIM IRELAND

Novak Đoković je rešio da ne trpi nepoštovanje i zadirkivanja publike na Vimbldonu, pa je prvo na kraju drugog seta meča sa Holgerom Runeom spustio danske navijače jednim potezom, a onda ih javno isprozivao kada se meč završio. Napao je one koji su njega napadali tokom celog meča i to se nije svima svidelo. Engleski mediji su to iskoristili da ga napadnu, a javio se i jedan od najvećih Novakovih "hejtera". 

Američki teniski novinar Ben Rotenberg koji već godinama redovno kritikuje i napada Novaka, sumnja u njegove povrede i traži priliku da iskritikuje najboljeg ikada sada je istakao da mu se ovakav Novak više sviđa od onog od pre deset godina. Ipak nije to ni moglo bez pominjanja paranoje, nezrelosti...

"Paranoičan ili ne, krhk ili ne, nezreo ili ne, ova verzija Đokovića je toliko, toliko više autentična i prijatnija od one budalaštine sa bacanjem srca okolo od pre decenije. Drago mi je da priča njegovu istinu prethodnih nekoliko godina", napisao je Ben Rotenberg. 

A šta je zapravo rekao Novak Đoković? Izašao je pred novinara koji ga je intervjuisao, odbio da se složi sa pričom o tome da su navijači samo podržavali Runea i rekao da će uvek poštovati i ceniti one koji njega cene. Ko ga ne ceni, uzvratiće istom merom. Pošteno, zar ne?

"Svi navijačima koji imaju respekt hvala što su došli ovde, njima čestitam iz dubine srca i duše. A svim onima koji su odabrali da me ne poštuju želim dooobroo veče. Laaakuuu noooć. Laaakuuuu noooć, laakuuu nooooć", rekao je Novak. Ovde pročitajte njegov ceo govor

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Novak Đoković među navijačima   MONDO/Milutin Vujičić