Jelena raširila srpsku zastavu, a onda i Tara! Pogledajte kako za Novaka navija cela porodica u Parizu

Novak Đoković ima snažnu podršku svoje porodice u Parizu.

Kurir/Dado Djilas

Novak Đoković i Rafael Nadal bore se za mesto u trećem kolu teniskog turnira na Olimpijskim igrama u Parizu, a uz najboljeg srpskog tenisera je naravno i njegova porodica. Jelena Đoković je u beloj haljini, tu su i sin Stefan i kćerka Tara, a ono što je bilo veoma upadljivo je da su u prvi plan istakli srpske zastave.

Jelena je odmah na početku meča raširila našu "trobojku", a posle smo videli da ona i deca imaju i male zastave, kojima su mahali i podržavali Novaka, da bi ih potom zakačila na šešir. Pogledajte i kako je Tara na početku meča navijala za svog oca, uz koga je sada na gotovo svakom turniru, iako je Nole izjavljivao da nije toliko investirana u tenis kao što je to Stefan. Ipak, kada tata igra protiv Nadala, to mora da se gleda i navija!

Pogledajte i fotografije sa meča Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, spektakl koji u ovom trenutku prati skoro čitav svet jer je to u pitanju možda i "poslednji ples":

Uz Novaka je na tribinama takođe i brat Marko, kao i tašta, odnosno Jelenina majka Vera Ristić. Naravno, tu su i selektor Dejvis kup reprezentacije Viktor Troicki, njegovi fizioterapeuti Miljan Amanović i Gebhard Fil-Grič. Takođe, Đoković ima i veliki broj navijača na tribinama, za razliku od Rolan Garosa.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Novak Đoković i Rafael Nadal izlazak na teren na Olimpijskim igrama u Parizu  Eurosport/screenshot

(MONDO - M.V.)