Novak ne ispušta srpsku zastavu, ni za užičko kolo! Napravio je haos u olimpijskom selu u Parizu

Novak Đoković uživa u jednoj od najvećih pobeda u karijeri u Francuskoj

Twitter/@pavyg

Novak Đoković stigao je u olimpijsko selo u Parizu kao novi šampion, posle pobede protiv Karlosa Alkaraza. Na kompleksu Rolan Garosa i na stadionu "Filip Šatrije" počeo je da slavi olimpijsko zlato, koje je prvi put osvojio, a slavlje se potom prenelo i u olimpijsko selo, među ostale naše olimpijce.

Dok su oko njega sportisti i članovi delegacije igrali kolo, Novak je ogrnut srpskom trobojkom stajao usred kola i takođe igrao, kretao se levo-desno, skakao... Sve to vreme nije ispuštao zastavu, niti skidao zlato, koje će mu Srbi večno pamtiti.

"Idem u olimpijsko selo, da proslavim sa našim sportistima, da onima koji se takmiče i dalje dam podstrek, da dodirnu medalju, da uzmu medalju - zlatnu, srebrnu, bronzanu, ali ipak zlatnu", rekao je Novak Đoković za Radio-televiziju Srbije.

Pogledajte hit-snimak iz olimpijskog sela.

Naravno, bila je neizbežna i fotografija Novaka Đokovića i Damira Mikeca, sjajnog srpskog strelca i takođe olimpijskog šampiona iz Pariza, gde je ostvario uspeh karijere trijumfom u timu sa Zoranom Arunović.

Instagram/damir_mikec/Printscreen 

Novak već satima slavi uspeh koji je nazvao najvećim u karijeri i dok proživljava momente koje će zauvek pamtiti, kraj Đokovića su i njegovi najbliži - deca Stefan i Tara i supruga Jelena Đoković

Pogledajte kako je emotivno bilo na stadionu "Filip Šatrije", na kojem je Novak ispisao istoriju svetskog sporta.

This browser does not support the video element.

Himna Bože pravde za Novaka Đokovića u Parizu  RTS1