Srđan Đoković proslavio Novakovo olimpijsko zlato: Trubači grme, a on vadi pare iz džepa (video)

Pojavio se i snimak koji pokazuje kako je Srđan Đoković proslavio Novakov uspeh iz Pariza.

Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Novak Đoković ostvario je najveći uspeh u karijeri, osvojio je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. Jedinu stvar koja mu je nedostajala je konačno uspeo da prigrabi. U finalu je na pariskoj šljaci posle drame pobedio Karlosa Alkaraza (7:6,7:6), slavio je i on, ali i njegovi najbliži.

Pojavio se na društvenim mrežama snimak njegovog oca Srđana Đokovića na kom se vidi kako je proslavio neverovatan uspeh. U Beogradu je slavio uz trubače. Na klipu se vidi kako grme trubači, sviraju "Kalašnjikov" dok on vadi novac iz džepa i kiti trubače.

Samo početak proslave i svega što je Novak najavio posle osvajanja zlata pošto je odmah posle finala rekao da je "slavlje tek počelo i da će da se slavi u narednih 48 sati još više". Slavi i on i njegova porodica. I treba da se slavi, pošto je još jednom Novak pokazao svima da je najbolji teniser svih vremena. Sada je to i zacementirano.

Slavio je Novak u pariskom restoranu "Siena" sa svojim prijateljima, ali i drugim sportistima. Tako se na toj proslavi pojavio i američki košarkaš Džejson Tejtum. Pogledajte i kako je to izgledalo:

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Himna Bože pravde za Novaka Đokovića u Parizu  RTS1