Komentar Jelene Đoković je hit na internetu: Siner doveo trenere, a onda se oglasila Novakova žena!

Janik Siner uzeo u svoj tim dvojicu bivših saradnika Novaka Đokovića, ali Jelenu neće moći!

Instagram/djokernole/Printscreen

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković u budućnosti se neće zamarati "malim" turnirima i velika očekivanja imaće samo kada igra na grend slemovima ili u dresu Srbije. Sa druge strane, njegove brojne rekorde pokušavaće da obori mlađa garda svetskog tenisa - pa je tako Janik Siner rešio da se okruži ljudima koji znaju kako se stiže do vrha.

Nekadašnji saradnici Novaka Đokovića Ulises Badio i Marko Paniki postali su deo Sinerovog tima, što je nateralo suprugu najboljeg tenisera svih vremena da se oglasi na Instagramu. Dok Italijan okuplja oko sebe ljude koji su pomogli Novaku da bude najbolji, Jelena je rešila da objasni čitavog svetu da ona neće preći kod Janika!

"Ja se ne dam!!!", napisala je Jelena Đoković i stavila u poruku i emodžije koji plaču od smeha. Njena reakcija nasmejala je i sve teniske fanove, kako u Srbiji tako i među Novakovim inostranim navijačima.

Kakav tim pravi Janik Siner?

Italijanski teniser i trenutno prvoplasirani na ATP listi prethodnih dana dobio je dva važna pojačanja u stručnom štabu. U Sinerovom timu sada su Novakov nekadašnji fizioterapeut Ulises Badio, kao i bivši kondicioni trener Marko Paniki. Obojica su godinama i u više navrata sarađivali sa najboljim teniserom svih vremena, ali su svoje pozicije napustili kada je Novak Đoković odlučio da promeni kompletan tim ljudi sa kojim radi.

Siner je iskoristio to što su obojica bili "na tržištu", pa ih je pokupio i priključio svom timu. Njemu su bili potrebni novi saradnici nakon što je zbog doping afere podelio otkaze u svom timu. Otkaze su dobili Umberto Ferara i Đakomo Naldi koji su mu godinama bili veoma bliski, a koji su označeni kao glavni krivci za to što se u njegovom telu našla nedozvoljena supstanca klostebol.

Novakova i Jelenina ljubavna priča

Sa druge strane, Siner neće moći da "ukrade" Jelenu Đoković. Dok su njegovi novi saradnici promenili tim u kojem rade, Jelena Đoković ostaje verna suprugu koji joj je ljubav još iz školskih dana. Novak i Jelena su zajedno gotovo dve decenije, a upoznali su se dok su još išli u školu.

Novak je u prošlosti često govorio da mu je Jelena najveći oslonac u karijeri i da su zajedno prošli najteže trenutke - čak ga je ona ubedila da nastavi sa profesionalnim igranjem tenisa kada se dvoumio da li je to pravi potez. Ljubav su krunisali brakom koji je jedan od najskladnijih u svetskom sportu, a naslednici Stefan i Tara već godinama su hit na svim turnirima koje tata igra i uglavnom osvaja.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Jelena Đoković, Novak Đoković   Instagram/milicatodorovicofficial