Novak Đoković igrao tenis na Kineskom zidu! Kad je progovorio njihov jezik, ostali su u šoku (video)

Srpski teniser Novak Đoković oduševio celu Kinu pošto je još jednom pokazao da odlično priča i mandarinski.

YouTube/Xuemin Xiao/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković stigao je u Kinu posle pet godina i naredne nedelje očekuje ga učešće na mastersu u Šangaju. Svi dobro znaju da Đoković ima uvek ogromnu podršku u Kini, da veliki broj njegovih navijača dolazi iz Azije, a koliko su se oduševili što ga ponovo vide najbolje govore fotografije i snimci sa aerodroma. Čekali su ga samo da mu uzviknu ime...

Pre nego što zaigra tenis u Šangaju, Đoković je učestvovao i na jednom marketinškom događaju kompanije "Lakost", koja ga već godinama sponzoriše, a ideja je bila više nego originalna. Tako je Đoković danas igrao tenis na Kineskom zidu i to protiv jedne devojčice, a čak ni kiša nije pokvarila spektakl. Pogledajte kako je Nole oduševio sve u Kini igrajući na Kineskom zidu, što posebno govori koliko mu se dive u Aziji:

I nije samo time Đoković oduševio Kineze, nego je progovorio i na njihovom jeziku. Poznato je da je Nole poliglota, da se uvek trudi da gde god ode nauči nekoliko reči na jeziku zemlje domaćina, a kineskim se služi već nekoliko godina. Pamtimo kako je ostavio Olgu Danilović bez teksta, dok je danas to uradio i sa navijačima.

Novak Đoković u Kini  YouTube/Xuemin Xiao

Podsetimo, Nole je svoju prvu titulu u Kini osvojio 2008. godine kada je slavio na završnom mastersu protiv Nikolaja Davidenka, a potom je osvajao 2009, 2010, 2012, 2013, 2014. i 2015. godine ATP turnir iz serije 500 u Pekingu.

Takođe, osvajao je potom masters u Šangaju i to 2015. i 2018.


BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Zezanje do suza - Novak i Grigor pravili šou  Kurir