Rafa, dolazim tamo samo zbog tebe: Emotivna objava Đokovića, jednom rečenicom je "pecnuo" Federera!

Novak Đoković objavio dirljivu poruku Rafi Nadalu.

djokernole/Instagram

Novak Đoković i zvanično se oglasio na društvenim mrežama povodom odlaska u penziju Rafaela Nadala. Najbolji teniser svih vremena poslao je dirljivu poruku svom dugogodišnjem rivalu i čoveku sa kojim je odigrao najviše mečeva u istoriji (čak 60). Poslednji je bio na Olimpijskim igrama gde je Nole pobedio, pa je onda osvojio i zlatnu medalju.

"Rafa, jedna objava nije dovoljan da iskažem poštovanje za tebe i za sve što si uradio za naš sport. Inspirisao si milione dece da počnu da se bave tenisom i to je verovatno najveće dostignuće koje iko može da poželi. Tvoja posvećenost, borbeni duh, to je nešto što će se decenijama proučavati. Tvoje zaveštanje živeće zauvek. Samo ti znaš šta si morao da izdržiš da bi postao ikona tenisa i sporta generalno", počeo je Novak.

Osvrnuo se na njihovo rivalstvo. "Hvala ti što si me gurao do same granice toliko puta u našem rivalstvu i što si imao najveći uticaj na mene kao igrača."

Na kraju je dao i jedno obećanje. "Tvoja strast za igranjem za Španiju je uvek bila neverovatna. Želim ti najbolji mogući opraštaj na Dejvis kupu u Malagi. Biću tamo lično kako bih odao poštovanje tvojoj nestvarnoj karijeri", zaključio je Đoković.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Novak Đoković peva sa Miroslavom Ilićem   Instagram/djokernole