• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠTO SMO BLIŽI 1. MAJU TO JE VREME SVE GORE! Danas nigde bez kišobrana, BIĆE PLJUSKOVA, a evo kakav vikend nas očekuje

Autor Uroš Matejić

Minimalna jutarnja temperatura od 2°C u Dimitrovgradu do 10°C u Beogradu, a maksimalna od 18°C do 21°C. Uveče suvo.

 Vremenska prognoza 29 april 2023 Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

U Srbiji jutro oblačno, ali se tokom dana oblačnost premešta dalje ka jugoistoku. Na severu sunčani intervali popodne, a u ostalim krajevima dnevni razvoj oblaka koji mogu uzrokovati kratkotrajnu kišu ili lokalne pljuskove, sa nešto većom šansom na jugozapadu Srbije. Vetar slab južni, i jugoistočni ili promenljiv. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 2°C u Dimitrovgradu do 10°C u Beogradu, a maksimalna od 18°C do 21°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 8°C do 14°C.

U Beogradu prolazna oblačnost u toku jutra može uzrokovati kratkotrajnu kišu. Tokom dana sunčani intervali i razvoj oblaka uz malu šansu za kratkotrajnu kišu. Vetar slab jugoistočni i južni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 10°C, maksimalna do 20°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 14°C.

U Nišu promenljivo oblačno i malo toplije nego u petak. Popodne uz razvoj oblaka je moguća kratkotrajna lokalna kiša. Vetar slab istočni i južni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 6°C, maksimalna do 20°C.

U Užičkom regionu promenljiva oblačnost i lokalni razvoj oblaka tokom dana mogu usloviti kratkotrajnu kišu ili poneki lokalni pljusak. Vetar slab istočni i južni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 5°C do 7°C, a maksimalna od 19°C do 21°C. Na Zlatiboru i Tari promenljivo oblačno i moguća je kratktorajna kiša uz temperaturu do 15°C na 1000 mnv.

U Vojvodini promenljiva oblačnost sa sunčanim intervalima uz dnevni razvoj oblaka sa malom šansom da ponegde bude kratkotrajne kiše. Vetar slab jugoistočni i južni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 7°C do 9°C, a maksimalna od 18°C do 20°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 10°C do 12°C.

U Novom Sadu ujutru kiša, a tokom dana promenljiva oblačnost sa sunčanim intervalima uz dnevni razvoj oblaka sa malom šansom za kratkotrajnu kišu. Vetar slab jugoistočni. Minimalna temperatura 8°C, maksimalna 20°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 12°C.

U Subotici promenljiva oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar slab jugoistočni i južni. Minimalna temperatura 7°C, maksimalna do 20°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 12°C.

Vreme narednih dana

U nedelju sunčani periodi uz dalji manji porast temperature. Biće malo nestabilnije uz dnevni razvoj oblaka i moguću ređu pojavu kratkotrajne kiše ili sa ponekim lokalnim pljuskom. Vetar slab severni ili promenljiv. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 6°C do 10°C, a maksimalna od 20°C do 22°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 9°C do 15°C. Prva dva dana maja, u ponedeljak i utorak, još malo toplije sa sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka. Dnevna temperatura malo iznad 20°C sa manjom šansom za kratkotrajne lokalne pljuskove popodne, pre svega na jugu i istoku Srbije. U većini predela ipak suvo.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image