• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DANAS NESTABILNO, KIŠA I PLJUSKOVI U CELOJ SRBIJI: Uskoro razvedravanje, za vikend prijatne temperature

Autor Ivana Lazić

Minimalna temperatura od 16°C do 20°C, a maksimalna od 26°C na severu do 30°C na istoku Srbije.

 Vremenska prognoza za jul 2023 Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

SRBIJA: U petak nestabilno uz par stepeni nižu i prijatniju temperaturu. Tokom dana sunčani periodi sa razvojem oblaka i pojavom kratkotrajne kiše ili lokalnih pljuskova sa grmljavinom ponegde. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 16°C do 20°C, a maksimalna od 26°C na severu do 30°C na istoku Srbije.

Uveče je moguća ređa pojava lokalnih pljuskova. Temperatura u 22h od 19°C do 23°C.

Beograd: U petak nestabilno uz par stepeni nižu i prijatniju temperaturu. Tokom dana sunčani periodi i razvoj oblaka uz kratkotrajnu kišu ili lokalni pljusak sa grmljavinom. Ipak, veći deo dana biće suvo. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna 28°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 22°C.

Niš: U petak malo niža i prijatnija temperatura uz sunčane periode sa razvojem oblaka i mogućom kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskom sa grmljavinom. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna 29°C.Uveče suvo.

Užički region: U petak nestabilno uz malo nižu i prijatniju temperaturu. Tokom dana sa sunčanim periodima i razvojem oblaka uz kratkotrajnu kišu ili lokalne pljuskove sa grmljavinom ponegde. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 16°C do 20°C, a maksimalna od 26°C na zapadu do 29°C na jugu Srbije. Uveče je moguća ređa pojava lokalnih pljuskova. Temperatura u 22h od 18°C do 22°C. Na Zlatiboru i Tari popodne jači pljuskovi i najviše oko 23°C na 1000 mnv.

VOJVODINA: U petak nestabilno uz par stepeni nižu i prijatniju temperaturu. Tokom dana sa sunčanim periodima i razvojem oblaka uz kratkotrajnu kišu ili lokalne pljuskove sa grmljavinom ponegde. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 17°C do 19°C, a maksimalna od 26°C na severu do 28°C na jugu Vojvodine. Uveče je moguća ređa pojava lokalnih pljuskova. Temperatura u 22h od 19°C do 22°C.

Novi Sad: U petak sunčani periodi sa razvojem oblaka i mogućom kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskom sa grmljavinom. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna 28°C. Uveče suvo.

Subotica: U petak sunčani periodi sa razvojem oblaka i mogućom kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskom sa grmljavinom. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna oko 26°C. Uveče je moguća kraća kiša.

Vreme narednih dana: U subotu više sunčanih sati i slabiji dnevni razvoj oblaka u većini predela. Samo će na istoku i jugu Srbije biti nešto više oblaka uz moguću kratkotrajnu kišu na tom području. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 14°C do 20°C, a maksimalna od 26°C na jugu do 30°C na severu Srbije. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 20°C do 24°C. Od nedelje sunčano i sve toplije. Iduće sedmice vrućina i temperatura oko ili malo iznad 35°C od utorka do petka.

(Mondo)

Pročitajte i ovo:

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Djaja

Kako ono rekoše negde početkom juna, ceo jul temperatura od 28 do 32, a ono od utorka do petka 36-37 °C. Molim meteorologe da objavljuju prognozu za samo dva do tri dana unapred, jer je ovo od mesec dana unapred čista lutrija...

special image