Stefan Karić i Nataša Šavija ne prestaju sa optužbama otkako je starleta bivšeg učesnika Zadruge optužila da ju je pretukao na svadbi u okolini Novog Sada, posle čega je on skoro mesec dana proveo u pritvoru u Sremskoj Mitrovici.

Nakon novog prepucavanja oko njegovog uobičajenog načina života, iako je zvanično optužen za nasilje, Karić se oglasio novom objavom u kojoj je prikazao privatne poruke sa Šavijom uz tvrdnju da konzumira nedozvoljene supstance usred dana.

"Poruka koja je obrisana je slika na kojoj se vidi kesica belog na stolu i novčanica. Nakon čega poštena dama šalje opet istu sliku, samo bez tog detalja. Toliko o tome ko se drogira", napisao je Stefan Karić uz snimak na kojem lista poruke.

Instagram/stefan._.karic Stefan Karić i Nataša Šavija, prepiska

"U momentu kada zabrana prilaska nije izrečena, kada nije irečena ni zabrana izlaska van zemlje (čovek otišao na more, a ja u bolnicu uskoro i na drugu operaciju), kada sam morala sama da idem u sud da čitam predmet, gde je milion propusta! Između ostalog, nije predata medicinska dokumentacija u vidu manje knjige od strane mog (ili njegovog?) advokata, gde zamalo da odustanem od slučaja od umora. Ali ne. Pa, neće to tako kod mene! Tražila sam i našla svog spasitelja za pravdu! Borivoje Borović, hvala! Sad znam da sam u sigurnim rukama, stop nasilju nad ženama!", napisala je Šavija ranije, a usledio je ubrzo i Karićev odgovor.

Kurir TV printscreen, Kurir Nataša Šavija

Nataša Šavija je u bolnici provela nekoliko dana nakon incidenta, a uskoro je, kako je rekla, čeka nova operacija. I dalje se oporavlja od svega i navodi da fizičke bolove više nema, ali da je čeka težak psihički oporavak zbog čega pije antidepresive i misli da će još dugo posećivati psihijatra.

Nataša Šavija 44 dana nakon operacije Kurir

BONUS VIDEO:

Stefan Karić s lisicama na rukama instagram/karic_osman

Ako trpite nasilje, kontakt telefoni Savetovališta protiv nasilja u porodici (SOS telefon i Sigurna kuća) su: 0900-011-011, besplatan poziv, radnim danima od deset do 19 časova, 011/2769-466, radnim danima od deset do 19 časova, 062/304-560, od 19 do deset časova.

Hitni pozivi za prijavu nasilja u porodici mogu se izvršiti na broj 0900-100-600 od 00 do 24 časa, besplatnim pozivom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!