• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVEMBAR SE NAOŠTRIO: Danas nigde bez kišobrana - hladan vetar i PRVI sneg ove jeseni!

Autor Miloš Škrbić

Novembar postaje sve hladniji, a uskoro možemo očekivati i sneg u nižim predelima!

 jvglk8z6 copy.jpg Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Danas naoblačenje sa kišom dolazi sa severozapada i zahvata ujutru najpre Vojvodinu uz zahlađenje popodne. Zato je jutro na severu biti toplije nego veče. Tokom dana se kišni oblaci premeštaju na jug i jugoistok ka ostalim predelima Srbije. Moguće su obilnije padavine, preko 20 lit/m 2 . Vetar slab do umeren južni i jugoistočni, popodne na severu u skretanju na umeren do pojačan severozapadni. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura od 1°C u Požegi do 10°C u Beogradu, a maksimalna od 9°C na severu Vojvodine do 14°C na jugu Srbije. Uveče kiša i zahlađenje, a u noći ka suboti je moguća pojava susnežica i snega i u nižim predelima zapadne i centralne Srbije. Temperatura u 22h od 2°C do 8°C. U Beogradu pretežno oblačno sa kišom i zahlađenjem u drugom delu dana. Jutro će biti toplije od večeri. Vetar slab južni, a krajem dana pojačan severozapadni. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura 10°C, maksimalna do 12°C, a minimalna na kraju dana oko 6°C. Uveče kiša i hladnije. Temperatura u 22h oko 6°C.

U Nišu naoblačenje sa kišom tokom dana. Vetar slab do umeren južni. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura 6°C, maksimalna do 14°C i u padu popodne. Uveče kiša. Užički region će osvanuti sa naoblačenjem i kišom dolazi sa severozapada. Vetar slab južni, a uveče umeren do pojačan severni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 1°C do 4°C, a maksimalna od 12°C do 14°C. Uveče kiša i zahlađenje, a u noći ka suboti je moguća pojava susnežica i snega i u nižim predelima. Na Zlatiboru i Tari naoblačenje sa kišom i zahlađenje krajem dana. Uveče i u noći ka suboti prvi sneg ove jeseni. Temperatura u petak do 10°C na 1000 mnv, a na kraju dana temperatura pada na 0°C. Sever Srbije čeka naoblačenje sa kišom koja dolazi sa severozapada. Tokom dana postepeno zahlađenje, a kišni oblaci se brzo premeštaju na jug. Moguće su obilnije padavine. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni, a popodne u skretanju na umeren do pojačan severozapadni. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura od 6°C do 9°C, maksimalna od 9°C na severu Vojvodine do 12°C na jugu. Uveče kiša i hladnije. Temperatura u 22h od 3°C do 6°C i to će biti minimalna dnevna temperatura.
Novi Sad čeka hladan i oblačan dan sa padvinama. Jutro će biti toplije od večeri. Vetar slab južni, a krajem dana pojačan severozapadni. Jutarnja temperatura 8°C, maksimalna 11°C. Uveče kiša. Temperatura u 22h oko 5°C i to će biti minimalna dnevna temperatura.
U Subotici pretežno oblačno sa kišom i zahlađenjem. Vetar ujutru slab južni, a zatim severozapadni u pojačanju popodne i krajem dana. Jutarnja temperatura 7°C, maksimalna do 9°C. Uveče kiša postepeno prestaje. Temperatura u 22h oko 3°C i to je minimalna dnevna.

Vreme narednih dana

U noći ka suboti zahlađenje i u subotu znatno hladnije sa snegom u brdsko-planinskim područjima iznad 600 mnv. Sneg je moguć ponegde je i u nižim predelima zapadne, centralne i južne Srbije, pa ujutru može o svanuti manji snežni pokrivač. Vetar umeren do pojačan severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale i u daljem porastu. Minimalna temperatura od 0°C do 4°C, a maksimalna od 4°C na zapadu i jugu Srbije do 9°C u Negotinu. Uveče suvo na severu i zapadu, a na istoku i jugu sa kišom i snegom. Temperatura u 22h od 0°C do 5°C. U nedelju hladno sa sunčanim intervalima. U ponedeljak malo toplije, a u utorak naoblačenje sa kišom. U sredu malo hladnije sa kišom, u planinama sa snegom.

BONUS VIDEO

Pogledajte

00:54
Novi Sad dobio nova tri parka
Izvor: Grad Novi Sad
Izvor: Grad Novi Sad

(Mondo)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image