• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U SRBIJI DANAS HLADNIJE NEGO JUČE, KIŠA, A PONEGDE I SNEG! Temperature u padu, a evo šta nas čeka sledeće nedelje

Autor Uroš Matejić

Kiša i sneg će padati povremeno na istoku i jugoistoku Srbije.

 Vremenska prognoza 18 novembar 2023 Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Danas na severu Srbije suvo sa sunčanim intervalima po Vojvodini, a padavine brzo prestaju i na zapadu Srbije. Kiša i sneg će padati povremeno na istoku i jugoistoku Srbije. Vetar umeren do pojačan severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale i u daljem porastu. Minimalna temperatura od 1°C do 4°C, a maksimalna od 4°C na zapadu i jugu Srbije do 9°C u Negotinu. Uveče suvo, a samo na jugoistoku Srbije sa kišom i snegom. Temperatura u 22h od 0°C do 4°C.

U Beogradu hladnije sa slabom kišom ujutru, a zatim suvo i promenljivo oblačno sa malo sunčanih intervala. Vetar umeren do pojačan severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 4°C, maksimalna do 7°C. Uveče suvo i hladno. Temperatura u 22h oko 4°C.

U Nišu oblačno i hladnije sa kišom i mogućom susnežicom. Vetar pojačan severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 4°C, maksimalna do 6°C. Uveče suvo i hladno.

U Užičkom regionu u noći ka suboti zahlađenje sa snegom u brdsko-planinskim područjima iznad 600 mnv. Sneg je moguć ponegde i u nižim predelima, pa ujutru može osvanuti manji snežni pokrivač. Vetar umeren do pojačan severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 1°C do 3°C, a maksimalna od 4°C do 6°C. Uveče suvo i hladno. Na Zlatiboru i Tari hladno i oblačno sa snegom ujutru i pre podne, a popodne suvo i najviše do 0°C na 1000 mnv.

U Vojvodini zahlađenje sa kišom koja odlazi na jugoistok i prestaje do jutra. Na vrhu Fruške Gore može biti susnežice i snega rano ujutru pre svitanja. U subotu hladnije i suvo uz delimično razvedravanje i sunčane intervale, najpre na severu. Vetar pojačan severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale i u daljem porastu. Minimalna temperatura od 2°C do 4°C, a maksimalna od 7°C do 8°C. Uveče suvo i hladno. Temperatura u 22h od 1°C do 3°C.

U Novom Sadu hladno i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar pojačan severozapadni. Minimalna jutarnja temperatura 3°C, maksimalna do 7°C. Uveče suvo i hladno. Temperatura u 22h oko 2°C.

U Subotici hladno i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar pojačan severozapadni. Minimalna jutarnja temperatura 3°C, maksimalna do 8°C. Uveče suvo i hladno. Temperatura u 22h oko 1°C.

Vreme narednih dana

U nedelju ujutru slab mraz, posebno na severu i zapadu Srbije. Na jugoistoku Srbije rano ujutru slaba susnežica i sneg koji brzo prestaju. Tokom dana svugde suvo uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima uz nekoliko stepeni veću dnevnu temperaturu nego u subotu. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -3°C do 2°C, a maksimalna od 6°C do 10°C. Uveče suvo i hladno. Temperatura u 22h od 0°C do 6°C. U ponedeljak malo toplije sa sunčanim periodima, a u utorak naoblačenje sa kišom. U sredu i četvrtak malo hladnije sa kišom, u planinama sa snegom.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:58
Sneg obeleo planinu Goliju
Izvor: RINA
Izvor: RINA

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image