• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VREMENSKA PROGNOZA ZA 4. FEBRUAR! Raste temperatura, čak 17 stepeni danas - Evo šta nas čeka sledeće nedelje

Autor Aleksandar Blagić

Danas će u Srbiji biti čak 17 stepeni.

 shutterstock_796839439 copy.jpg Izvor: Nenad Nedomacki/Shutterstock

Srbija: U nedelju još toplije u odnosu na subotu uz malu do umerenu oblačnost i sunčane periode. Samo će na istoku Srbije biti oblačnije u toku prepodneva sa mogućom kratkotrajnom slabom kišom, a popodne i na istoku sa sunčanim intervalima. Vetar slab jugozapadni i zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 1°C do 7°C, a maksimalna od 12°C na jugoistoku do 17°C u Valjevu i Loznici. Uveče suvo.

Beograd: U nedelju još toplije uz malu do umerenu oblačnost i sunčane periode. Vetar slab jugozapadni i zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna oko 15°C. Uveče suvo i relativno toplo.

Niš: U nedelju još malo toplije uz promenljivu oblačnost sa sunčanin intervalima popodne. Vetar slab zapadni ili promenljiv. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna oko 13°C. Uveče suvo.

Užički region: U nedelju još toplije u odnosu na subotu uz malu do umerenu oblačnost i sunčane periode. Vetar slab jugozapadni i zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 2°C do 5°C, a maksimalna od 14°C do 16°C. Uveče suvo. Na Zlatiboru i Tari toplije i umereno oblačno sa sunčanim periodima i najviše oko 9°C na 1000 mnv.

Vojvodina: U nedelju još malo toplije u odnosu na subotu uz umerenu oblačnost i sunčane periode. Samo će u Banatu biti oblačnije u toku prepodneva sa mogućom kratkotrajnom slabom kišom na istoku i jugoistoku Banata, a popodne i na istoku sa sunčanim intervalima. Vetar slab jugozapadni i zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 6°C, a maksimalna od 13°C u Subotici i Vršcu do 15°C po Sremu. Uveče suvo.

Novi Sad: U nedelju još toplije uz malu do umerenu oblačnost i sunčane periode. Vetar slab jugozapadni i zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna oko 14°C. Uveče suvo i relativno toplo.

Subotica: U nedelju još toplije uz malu do umerenu oblačnost i sunčane periode. Vetar slab do umeren jugozapadni i zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna do 13°C. Uveče suvo i relativno toplo.

Vreme narednih dana:

U ponedeljak toplo za ovo doba godine uz promenljivu oblačnost i moguću kratkotrajnu kišu na severu Srbije, pre svega po Vojvodini. U ostalim predelima suvo. Vetar ujutru slab jugozapadni, a sredinom dana i popodne na severu umeren severozapadni, a u Timočkoj Krajini pojačan. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 1°C do 8°C, a maksimalna od 12°C u Subotici do 16°C u zapadnim predelima i u Negotinu. Uveče suvo.

U utorak vrlo toplo za ovo doba godine i preovlađujuće sunčano. Maksimalna temperatura će dostizati 20°C na zapadu Srbije. Toplo vreme za ovo doba godine se zadržava do kraja sedmice uz neznatno nižu temperaturu u sredu i četvrtak, a za idući vikend ponovo blizu 20°C ponegde.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

06:05
"ZIMA NIJE PROŠLA, OČEKUJTE USKORO BAR 30 CM SNEGA!" Meteorolog Todorović upozorio: Za 10 dana očekujte VREMENSKI PREOKRET
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image